Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a fontosabb a külső vagy a belső? F/18
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 14:43
11/20 anonim válasza:
Szerintem belso fontosabb...
de a legfontosabb az, hogy a párom ne féljen a pókoktól, mert akkor nem lesz ki lecsapja, én meg féle toluk :´(
17/l
12/20 A kérdező kommentje:
Én szerintem a belső fontosabb. De sokan úgy gondolják hogy a külső a minden ,de ez nem így van. Lehet valaki szép külsőleg de belülről meg lehet bunkó is. Attól hogy valaki nem szép attól még lehet a szíve aranyból van. Persze a külső is fontos hogy legyen ápolt. Ne legyek tőle rosszul ha mellém ül. Én úgy gondolom hogy az személynek előbb meg kell ismerni a belső tulajdonságait és utána lehet ítélkezni.
2014. dec. 31. 15:08
14/20 anonim válasza:
de van aki jól néz ki és a szíve is arany :D
15/20 A kérdező kommentje:
lehet még írni válaszokat
2014. dec. 31. 15:11
16/20 A kérdező kommentje:
14. válaszoló ebben igazad van. Csak az a baj hogy többen csak a külsőt nézik. És abból kevés van akinél mind a kettő jó.
2014. dec. 31. 15:14
17/20 anonim válasza:
mindkettő fontos, én nem tudnék választani
18/20 anonim válasza:
A külső fontosabb. Nem felszínessegből de ha valakinek tetszik a külseje,annak el tudod viselni a hülyesegeit egy darabig. Nezd meg a fiúkat hisztis baratnővel es lanyokat erőszakos barattal.
Ha valakihez belsőleg vonzodsz de külsőre nem az eselytelen. Azt baratsagnak hívjak..
19/20 anonim válasza:
A belső a legfontosabb.Volt már olyan barátnőm,aki elsőre nem tetszett külsőre,de aztán ahogy beleszerettem a személyiségébe,megszépült a külseje is.
20/20 anonim válasza:
A belső. Én eddig többnyire mindig a külsőt tartottam fontosabbnak, persze amellett, hogy egyébként jól kijöjjünk egymással. De miután ért már egy-két csalódás, átértékeltem a dolgokat. Most már kizárólag olyan fiúkkal/férfiakkal szeretnék bármibe is belebonyolódni, akikről tudom, hogy biztos, jó társak lennének, és sosem bántanának (se fizikailag, se érzelmileg). Persze, a külső még mindig számít valamennyire, de erősen háttérbe szorul. Az idő múlásával már úgyis csak a belső marad, a szépség mulandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!