Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Járt-e így valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Járt-e így valaki?

Figyelt kérdés
Az éjszaka kidobott 2éve vagyunk együtt 1 éve együtt is élünk anyukájánál. A probléma ott kezdödik, hogy sokat iszik, és tegnap berúgot és az este kidobott. Józanítsatok az a baj hogy még mindig szeretem és vágyom útána!!! Ti hogy léptetek túl rajta ki ment vissza akitovább lépet , hogy csinálta? segítsetek
2010. febr. 4. 14:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ha iszik, akkor ne legyél vele. vagy pár év mulva hiányos fogazattal, 5 gyerekes elvált anyaként akarsz élni? :S
2010. febr. 4. 14:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nem éltem még át ilyet, de erre csak egyet tudok mondani: menekülj. azonnal szedd össze a cuccaid és menj haza vagy lakj egy ideig egy barátnődnél. ne legyél egyedül, járjatok el bulizni, a barátnőid biztos kiállnak melletted. vesd bele magad más dolgokba, kezdj el sportolni, járj el ismerkedni, startolj rá jobban a sulira/munkára, hosszú folyamat lesz, de neked is akarnod kell!
2010. febr. 4. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy alkoholistával akarsz élni? Szerintem örülj hogy vége. Fiatal korban még jó pofa meg menő lehet ha valaki iszik de később nagyon undorító egy olyan férfival élni aki állandóan iszik!!!
2010. febr. 4. 14:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a jó tippeket, de most úgy érzem nagyon nehéz mert szeretem. Bár ő soha nem mutatta ki az érzéseit bár ezt szajkozta, hogy ő szeret.
2010. febr. 4. 14:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja egyébként én 24 vagyok ő meg 34. Bár ennyi idős egy tizenéves agyával gondolkozik.
2010. febr. 4. 15:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szokott inni? Ez pár év múlva rendszerré fog válni, és az is lehet, hogy megüt, esetleg minden pénzt az italba öl, aztán jön a jön a játékgép...és végül a Mauni show.

Menekülj.

2010. febr. 7. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Most lehet,hogy szär az,hogy kidobott de hidd el még meg is fogod neki köszönni egy pár hónap múlva!

A pasik SOHA NEM változnak meg!!!!

Örülj neki és élvezd az életet!

2010. febr. 7. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:

19:35-ös vagyok

Bocsi azt elfelejtettem hozzá tenni,hogy tisztelet a kivételnek!

Különben mindjárt leharapják a fejem!:D

2010. febr. 7. 19:37
 9/11 anonim ***** válasza:

egy alkesszal inkább ne folytasd.

Sőt. Szivességet tett neked ezzel h kidobott. Ezt még most nem így látod, de mikor majd hajléktalan lesz, és évek múltán meglátod őt kukázni, akkor te is ezen a véleményen leszel.

2010. febr. 7. 19:49
 10/11 anonim válasza:
Hasonló helyzetű emberekkel találkozhatsz a Mónika show ban. szerintem ez egyértelmű. hagyd a faszbe ennél csak jobbat kaphatsz.
2010. febr. 7. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!