Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is járt így? (bővebben lent)
Szóval a problémám elég gyerekes pláne h 22 éves de muszáj kiírnom magamból,különben felrobbanok, és senkinek nem mondhatom el..
prózaian,röviden: belezúgtam egy másik srácba...
hosszan: 2 éve vagyok együtt a párommal,istenien megvagyunk, sok hullámvölgyet vészeltünk át együtt, de most minden rendben van, nagyon is!
erre kb egy hónapja a társasáukba került egy új srác (elég messze lakik szóval nem látom sokat hála istennek!!) és hat tökéletes... komolyan tök ki vagyok h itt vagyok 22 évesen és mkor meglátom 13 évesenk érzem magam (vörösödöm, vigyrogok,zavarba vagyok szoval ultra gáz).
úgyh ez a problémám, próbálom kerülni... de néha augy érzem ő keres engem (fb chat, meg ilyenek)
el kéne sőt el KELL felejtenem, de annyira nehéz.... :(
utolsó válaszoló:
KÖSZÖNÖM h te megértesz...!!:)
igen én is erre gondoltam hogy h jajj majd alig fogom látni, de rám ír facabookon, és összefutunk utcán, mert neki erre volt dolga... ahha csak h én aznap éjjel vele álmodok, és tök totál rosszul vagyok már magamtól... S:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!