Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok utolsó pillanatban lemondaná a közös Szilvesztert, kiakadnátok?
3 éve vagyunk együtt, eddig 1 Szilvesztert együtt töltöttünk, egyet külön(mert szüleimmel és családommal voltam), a másikra meg nem emlékszem.:D
Na de a lényeg, hogy ma együtt lennénk a párommal, viszont úgy néz ki, én is elkaptam ezt a vírust, ami most terjeng a levegőben. Tegnap hánytam, lázam is van, és eléggé szédülök, rosszul érzem magamat.
Sokan szokták mondani, hogy betegen a páruk mellett a helyük ugyanúgy, de valahogy ilyenkor a hátam közepére se kívánok senkit, függetlenül, hogy Szilveszter, vagy sem.
A párom még nem tudja, hogy mennyire rosszul vagyok, a tegnapi hányást tudja, de ügyet se vetett rá, annyit mondott, hogy nem örül neki. A torokfájásomról is tud, az se érdekelte, nem is aggódik, semmi.
Most úgy van, hogy reggel fog felhívni, én viszontfélek lemondani, mert szerintem nem értené meg. Ti betegen is elmennétek?
Nagyon sza.ul vagy akkor ne menj. Én biztos nem mennék sehová, és ha nem érti meg úgy kell neki!
Amúgy meg reagálhatna jobban is a betegségedre, de azért azt se várd el hogy agyon aggódja magát, hisz csak elkaptál valamit, nem fogsz belehalni hogy remegnie kéne egész nap.
Szerintem is maradj otthon. Ilyen állapotban én se mennék sehová, bújj az ágyba és pihend ki magadat.
Hogyha nem bírja ki nélküled a párod ezt a mai estét, akkor meg jöjjön át hozzád ő, amúgy se ártana, ha ápolgatna egy kicsit (3 év után szerintem ez igazán nem nagy kérés) és így legalább együtt lehettek.
Attól függ, hogy miért mondaná le. Így, hogy betegség miatt, így tuti nem akadnék ki, hanem ott lennék mellette és ápolnám. :)
Volt már velünk is ilyen, a Párom beteg lett és programunk lett volna.. átmentem, ápolgattam, majd 2 nap múlva Ő ápolt engem, mert elkaptam. XD De jót nevettünk rajta így utólag.. akkor nem volt olyan vicces, mert mi is ilyen hányósat kaptunk el. :D
Szóval nem lennék kiakadva, a betegségről nem tehet az ember. :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!