Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti haragudnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti haragudnátok, ha a barátnőtök utolsó pillanatban mondaná le a közös SZilvesztert?

Figyelt kérdés

Eddig minden SZilvesztert, amit csak tudtunk, együtt töltöttünk a barátommal.(pontosan 2 darabot).

Idén októberben közölte, hogy idén nem biztos, hogy sikerül, mert lehet elmennek a családdal valahova, de ha nem mennek el, akkor is inkább Ő most a bátyjával töltené.

Utána novemberben egy ismerősünk szóba hozta a Szilvesztert, és mondta neki a barátom, hogy mi együtt töltjük, én meg néztem rá, hogy ez nem így volt, mert azt mondta, hogy vagy családdal vagy a bátyjával akarja, erre mondta, hogy: "Tényleg ezt mondtam? De bunkó voltam akkor."

Szóval azóta abban maradtunk, hogy együtt töltjük. Még kb. két napja is azt beszéltük, hogy mit fogunk csinálni(mint kiderült, nem kettesben, hanem a tesójával meg annak a barátnőjével).

Tegnap rákérdezett a barátom, hogy akkor hogy legyen holnap, én viszont azt mondtam neki, hogy nem biztos, hogy megtudjuk oldani, és nem akarom megbántani, de az én szüleim szerveznének valamit(azt tudni kell, hogy amikor iskolaidő van, APu nagyon sokat dolgozik, és szinte csak reggelente látom, és most, hogy szünet van, egy csomót tudok vele lenni), és mondta a barátom, hogy reggel megbeszéljük, és, hogy ha szerveznek valamit, inkább velük legyek. Én erre mondtam, hogy de nagyon szeretnék vele lenni, és, hogy nagyon szeretem, és ne haagudjon, de utána kicsit furcsa volt.

És most nem tudok dönteni. Tudom, hogy butaságnak hangzik, de nagyon rossz megérzésem lett(az ilyenjeim sajnos eddig mindig bejöttek).

2013. dec. 31. 08:51
 1/2 Tarnolf ***** válasza:

Nem hinném, hogy aggódnod kellene. Az mondjuk elég furcsa, hogy előző nap mondtad a barátodnak, de, ha apuddal keveset találkozol, akkor ez érthető. Meg megbeszéltétek a dolgot, barátod is jól reagálta le, nincs mitől tartanod. :)

Én mondjuk tuti berágnék, hogyha 1 nappal előtte mondaná, hogy nem velem szilveszterezne, de, ha ő is ilyen ok miatt, akkor megérteném.

2013. dec. 31. 09:51
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Igen, ebben igazad van. Ez az egy nappal előtte lemondom, ez engem is "bánt". Sejtettem régebb óta is, hogy lesz program itthon, de tegnap merült fel ez az egész.

Arra gondoltam, hogy majd mikor legközelebb találkozunk, meglepem valamivel(valami különlegessel), hogy kiengeszteljem.:)

2013. dec. 31. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!