Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki nem tölti a párjával a szilvesztert, és miért?
Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 13:23
3/10 anonim válasza:
Én. Mert a párom portásként dolgozik és neki be kell mennie szilveszter éjszakáján. Így is örül annak hogy a karácsonyt megkapta mert eredetileg úgy lett volna hogy akkor kell mennie dolgozni mert még fiatal és nincs családja de szerencsére eltudta cserélni a műszakot mert egyik kollégája utálja a karácsonyt ami érthető is mert akkor vesztette el a feleségét, és még az egyetlen lánya is cserben hagyta, így a munkahelyén legalább nem érződik annyira nála hogy a szeretet ünnepe van így inkább mind három napra vállalt 12 órát a másik fiatal portás is elvállalta mert neki a szilveszter fontosabb a páromnak meg a karácsony mert akkor közösen leszünk az ő szüleivel meg az én szüleimmel is mivel ez a családnak egy régi álma. De mondta hogy szilveszterkor bemehetek a munkahelyére koccintani éjfélkor de mondta hogy nyugodtan menjek bulizni.
5/10 anonim válasza:
Én...mert KIB**SZTAM szerencsére időőben...:D
6/10 anonim válasza:
Csatlakozom az első két válaszolóhoz.
7/10 anonim válasza:
Épp szolgálatban lesz..... klafa :( :(
27N
8/10 Pretty_Fighter válasza:
Én,mert a barátaimmal töltöm.:D
9/10 anonim válasza:
A férjemmel töltöm, de nem kettesben, hanem ha minden igaz, akkor a baráti körrel, társasozva, kártyázva, iszogatva:) Tavaly kettesben voltunk. Most barátokkal együtt.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!