Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lenne a megoldá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a megoldás erre?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.van egy félévvel idősebb bnőm akivel 2 éve vagyok eggyütt.nagyon szeretjük egymást.nem lenne semmi gond ha a szülei nem lennének furák.pl ennyi idő után azthiszik nem feküdtem le a lányukkal meg h ö még szüz meg h nem aludhatunk eggyütt xd. de persze ez csak nálluk megy igy nállunk nem. AZ APJA AZ NORMÁLIS CSAK AZ ANNYA MEG A NŐVÉRE ELLENZIK A KAPCSOLATOT.és nem értem miért.kedves vagyok és normális.szerintetek mit lehet tenni?köszönöm
2010. febr. 4. 13:15
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
pl ojan köcsög netes okostojásokat érdemelne mint ti h oltjátok a másikat? sok f@sszopó:@
2010. febr. 5. 20:36
 12/28 anonim ***** válasza:
intézd el, hogy egyszer "rajtakapjanak".:D az garantáltan kijózanítja a családot.:D
2010. febr. 8. 17:51
 13/28 anonim ***** válasza:
Ilyenek ezek az anyósok!Nekem 3 éves kapcsolatomat b a sz t a szét!Veletek is ez lesz!HI HI
2010. febr. 8. 17:58
 14/28 anonim ***** válasza:
sztem legy turelemmel es ha van eleg merszed akkor allj oda az anyja ele es mondd el neki h te mit erzel a lanya irant es,hogy nem akarod elvesziteni,meg h szted az a 2 ev mar eleg sok ido ahhoz h eszrevegyek mennyit jelent neked a lanya...hatha megenyhul...es sok sikert kivanok neked
2010. febr. 8. 18:01
 15/28 errre ***** válasza:

Először is:ANYJA!Idióta!

Másodszor:Örülnöd kéne, hogy egyáltalán a kezét megfoghatod,nemhogy együtt aludni ennyi idősen!

Még jó, hogy félti a lányát valaki, így normális

Ebbe semmi beleszólásod nem lehet!

Éretlen kis senkiházi utolsó bunkó vagy!

Szüleidnek mi köze hozzá amúgy?

Ez a lány dolga, nem a tiéd..neki épp elég baj sajnos h egy ilyen bunkó miatt vitázik a szüleivel..

pff..kis takony vagy!

Nemhogy a mackóddal aludnál együtt!

2010. febr. 8. 18:09
 16/28 anonim ***** válasza:
en nem ertek egyutt az elottem valaszoloval...en meg csak 16 eves vagyok ,de en is egyutt alszok a baratommal...hetekig is akar ha jon hozzam(hiszen tavkapcsolatban elunk). Eloszor az o anyja sem akarta megengedni,mert,de vegul belement,es sokat segitett az en anyam is...szoval semmi gond akkor ha a te szuleid is beleszolnak. Ha szeretitek egymast,kuzdeni kell...
2010. febr. 8. 18:25
 17/28 errre ***** válasza:

ennyi idősen ez a küzdés???

majd ha idősebb leszel akkor küzdj..

mennyi kis félrenevelt hülye gyerek

2010. febr. 8. 18:26
 18/28 anonim ***** válasza:

Most mégis mi a franc baja van mindenkinek a kérdezővel?

Bunkónak hívjátok, holott ti sem tudtok egyetlen mondatot sem leírni, helyesírási hibák nélkül.

Elég baj az, hogy ma Magyarországon mindenki ilyen segítő készséggel van megáldva.

Jogosan kérdezi meg a fiú, hogy miért ellenzik a lány szülei a kapcsolatukat, ha már két éve a lányuk mellett van.

Gondolom szeretik is egymást, így hát támogatni kellene nekik a kapcsolatukat ahelyett, hogy "jó" magyar szokás szerint áskálódnak ellenük, meg tiltják egymástól őket.

23/F

2010. febr. 8. 18:40
 19/28 errre ***** válasza:
akkor adj tanácsot TE nagyokos!
2010. febr. 8. 18:57
 20/28 anonim ***** válasza:

Én sem értem mi bajotok van a kérdezővel.

Nekem az a válasz tetszett, hogy adandó alkalommal fecsegd ki, hogy mennyire szereted a kislányt. Sajnos a szülőknek sose jó egyik fiú/lány sem. Valentin-nap lesz, hívd fel anyukát, hogy nem aludhatnánk Valentin-nap kor együtt? Annyira szeretnél mellette ébredni, és neked az is jó, hogyha a lánynál alszotok. :) De a csajszi ne tudjon semmit! :D

2010. febr. 8. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!