Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a megoldás erre?
Először is:ANYJA!Idióta!
Másodszor:Örülnöd kéne, hogy egyáltalán a kezét megfoghatod,nemhogy együtt aludni ennyi idősen!
Még jó, hogy félti a lányát valaki, így normális
Ebbe semmi beleszólásod nem lehet!
Éretlen kis senkiházi utolsó bunkó vagy!
Szüleidnek mi köze hozzá amúgy?
Ez a lány dolga, nem a tiéd..neki épp elég baj sajnos h egy ilyen bunkó miatt vitázik a szüleivel..
pff..kis takony vagy!
Nemhogy a mackóddal aludnál együtt!
ennyi idősen ez a küzdés???
majd ha idősebb leszel akkor küzdj..
mennyi kis félrenevelt hülye gyerek
Most mégis mi a franc baja van mindenkinek a kérdezővel?
Bunkónak hívjátok, holott ti sem tudtok egyetlen mondatot sem leírni, helyesírási hibák nélkül.
Elég baj az, hogy ma Magyarországon mindenki ilyen segítő készséggel van megáldva.
Jogosan kérdezi meg a fiú, hogy miért ellenzik a lány szülei a kapcsolatukat, ha már két éve a lányuk mellett van.
Gondolom szeretik is egymást, így hát támogatni kellene nekik a kapcsolatukat ahelyett, hogy "jó" magyar szokás szerint áskálódnak ellenük, meg tiltják egymástól őket.
23/F
Én sem értem mi bajotok van a kérdezővel.
Nekem az a válasz tetszett, hogy adandó alkalommal fecsegd ki, hogy mennyire szereted a kislányt. Sajnos a szülőknek sose jó egyik fiú/lány sem. Valentin-nap lesz, hívd fel anyukát, hogy nem aludhatnánk Valentin-nap kor együtt? Annyira szeretnél mellette ébredni, és neked az is jó, hogyha a lánynál alszotok. :) De a csajszi ne tudjon semmit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!