Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lenne a megoldá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a megoldás erre?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.van egy félévvel idősebb bnőm akivel 2 éve vagyok eggyütt.nagyon szeretjük egymást.nem lenne semmi gond ha a szülei nem lennének furák.pl ennyi idő után azthiszik nem feküdtem le a lányukkal meg h ö még szüz meg h nem aludhatunk eggyütt xd. de persze ez csak nálluk megy igy nállunk nem. AZ APJA AZ NORMÁLIS CSAK AZ ANNYA MEG A NŐVÉRE ELLENZIK A KAPCSOLATOT.és nem értem miért.kedves vagyok és normális.szerintetek mit lehet tenni?köszönöm
2010. febr. 4. 13:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Neked semmit.

Maradj rendes, normális.

Ez a lány "csatája".

2010. febr. 4. 13:45
 2/28 A kérdező kommentje:
1.válaszolónak. én is így vagyok vele de kénytelen vagyok csinálni valamit mert a lány nagyon nyuszi xd és hiába mondom neki aztmondja h ö nem mer beszolni.és basztatják is ezért:Svalamit tennem kéne.ő nem fogja fel.
2010. febr. 4. 14:21
 3/28 anonim ***** válasza:
55%

primitív vagy és bunkó!

Azért ellenzik a kapcsolatotokat

2010. febr. 4. 14:38
 4/28 anonim ***** válasza:
Első vagyok, és visszavonom: nem vagy normális!
2010. febr. 4. 14:50
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen még rohadtul gyerek vagy.És a lány is.Teljesen érthető,hogy a szülei védeni próbálják a lányukat.Örülj neki,hogy egyáltalán a lakásukba beengednek ezzel a stílussal.
2010. febr. 4. 15:23
 6/28 A kérdező kommentje:
akkor húzzátok meg a faszt
2010. febr. 4. 18:05
 7/28 anonim ***** válasza:
Nem is értem, hogy mi lehet az ANNYA (sic!) baja veled :D
2010. febr. 4. 18:37
 8/28 anonim ***** válasza:
Tirpák vagy kérdező
2010. febr. 4. 21:22
 9/28 A kérdező kommentje:
ez butaság mert ha ilyen probléma lenne akkor szerintem meg is mondanák mert eléggé szabadszályú az annya. és ott nagyon is normális szoktam lenni mindíg segítek is meg minden normálisan és 100%ban visszafogom magam. nemértem:S a lánnyal pedig az a baj hogy hiába mondom neki én vagy apám anyám vagy bárki h kicsit csapjon oda semmi hatás. ő nyuszi!nekem kell tennem valamit. de mit?
2010. febr. 5. 10:42
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Elhúzni a pi-csába. Azt kéne tenned. És békén hagyni azt a lányt, mert nálad sokkal jobbat érdemel.
2010. febr. 5. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!