Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibírhatja a párom ezt a hosszú időt együttlét nélkül?
Azt, hogy ő kibírja-e, azt mi honnan a fészkes fenéből tudjuk?
Én többet is kibírtam, mert nem vagyok állat, és nem izgulok arra, hogy a másiknak épp nem jó, félremenni pedig sose mennék, mert szeretem azt, akivel vagyok.
Persze, hogy kibírhatja. Nem vagyunk állatok.
Egyébként meg lehet oldani máshogy is (kéz, száj). De ha megszületik a baba, annyi új élmény vár rátok, hogy nyilván nem a szex körül fog forogni minden gondolata :)
Nee parázz! Úgysem azzal lesz elfoglalva,hogy mikor dönthet az ágynak,hanem a babával mert teljesen új élmény lesz neki :)
Amúgy elvileg 6 hét a természetes szülés után,aztán úgy faljátok egymást ,ahogy akarjátok :)
Miért ne bírná ki?
Amúgy van neked egy kezed is, azzal is le lehet rendezni. Jó nem olyan jó mint a sima szex, de hát az is elég, ha közben az erogén zónáit is izgatod. (Most komolyan 100 napot kellene, hogy kibírjon azért ez nem egy 10000 napos maraton)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!