Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat. Kibírjuk?
Azt elfelejtettem hogy én 19/L vagyok, ő pedig 22/F
Légyszi kort és nemet is írjatok köszi:)
hogyha tényleg annyira szeret akkor biztos nem csal meg:)
de miert nem megy o is veled?
Távkapcs működik ameddig a két fél szereti egymást - szóval saját tapasztalat alapján senkise ilyesszen meg másokat. Igenis működhet a dolog, arról van szó hogy mennyire nagy a szerelem a bizalom. Egyik ismerősömék 3 év után, suli miatt nem taliztak majdnem 1 évig és kibirták - Végigkell gondolnod a vágyakozásba nemhalnál e bele.. hogy ezt kibírnátok e.
22F
Érdekes tendencia, hogy a működik-e a távkapcsolat típusú kérdésekre adott igenlő válaszok soha nem említenek 1-2 évnél hosszabb időt. Ezek szerint ennyit még ki lehet bírni ha igazán szeretitek egymást, többet nem túl valószínű.
Személyes tapasztalat alapján a távkapcsolatok nem valószínű hogy csúf összeveszős szakítással érnek véget, inkább csak kihűlnek, elpárolognak. Mire a "tudom hogy nem csalnám meg"-től eljutsz odáig hogy "milyen helyes az a srác a szomszédból" Már a pasid (?) sem lesz igazán megsértődve, nehéz ugyanis komoly arccal megcsalásról beszélni ha valakit két éve nem láttál, túlestél (és bele is fáradtál ahogy kell) viszont minden féltékenységi rohamon a távkapcsolat harmadik hetében amikor is azt hitted azért nem lép be mesire mert mással van, pedig csak kikapcsolták nála a netet.
Könyörgöm ha mindenképp menni akarsz, előtte vesszetek össze rendesen, abban legalább van szenvedély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!