Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tizenéves fiúk, miért szoktak sírni? Vagy szoktak egyáltalán?
azzal kezdeném, hogy nekünk más, nekünk mindig az erő és a hatalom a jelképünk. HA érzelmekről beszélünk, sokkal természetesebb ha egy nő mutatja ki őket, legalábbis így szoktuk meg. Igazából mi is szoktunk, csak a többség letagadja, féltve a férfiasságát.
Szerintem pedig ez csak annyit jelent, hogy vannak érzéseink.Én akkor sírtam, amikor meghalt a nagyapám, és akkor egy minimálisat, amikor eldobott az, akit szeretni véltem.
Mindkettő elég inger, bár az előbbi azért nagyobb, azt nem kívánom senkinek.
Azért mert aki sír az bu*i! Az már nem lehet kemény nőfaló, az már csak egy kis csicska. De miért is?
Azért sír, mert meghalt valakije, sír mert szakított a barátnőjével, sír mert csak ideges és nem vezetheti le máshogy... Sok oka lehet, hogy egy fiú miért sír, és nem értem ebben mi a ciki. Aki kicikizi a sírókat addig ütném amíg mozog.
En leginkabb magamban (belul) szoktam csak sirni..
Jooo..van amikor kivul is szoktam de azt se feltunoen..
Es ez nem feltetlen buszkesegbol, ez igy van belenk kodolva h nem mutatjuk ki ha sirunk..(joo lehet megis buszkeseg de akkor ez altalanositas)
Fhuu.nem is tudom mikor sírtam utoljára.talán mikor meghalt a tengerimalacom :'(
16F
ha valaki lendületből herénsarkal 628 szor akkor azért megkönnyezik az ember :D
viccet félretéve azért mert azt az emberek gyengeségnek titulálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!