Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok a páromra. Megoldás?
22éves nő vagyok.
Nem tartom magam szépnek, de kevés az olyan férfi, aki nem fordul meg utánam, és aki nem mondja hogy szép vagyok.
Vékony vagyok, igényes, adok magamra, könnyen barátkozom stb.
1év szünet után, most ismét párkapcsolatban élek. Párom 30éves. Imádom a korkülönbséget, végre FÉRFIVAL vagyok, nem kisfiúval.
Nagyon odáig vagyok érte, és sokszor azt érzem nem vagyok elég jó... imád, rajong értem, elhalmoz mindennel, boldoggá tesz, körülugrál, bújik, szeretget... mégis mindig arra gondolok, hogy belehalnék ha megcsalna vagy lenne valakije.
Nem adott okot soha a bizalmatlanságra, és kéri hogy csak adjak neki bizalmat, mert nem fogok csalódni, de félek.
Betegesen féltékeny vagyok, ha nem töltünk együtt egy éjszakát (a szomszéd utcában lakik :) szóval bármikor átmehetek) akkor is féltékeny vagyok, ha telefonál, és akkor is féltékeny vagyok, ha elvállal egy-egy munkanapot túlórára, pedig nincs is kolléganője, mert szerelő egy műhelyben és férfiakkal dolgozik.
Folyton vádolom, nem tudok leállni, betegsen félek hogy elveszítem félek hogy megcsal.... hogyan javítsak magamon???
Még csak az sincs, hogy "titkol" mások előtt, mert pont hogy büszkén felvállal.
Karácsonykor mutatott be az anyukájának, Ő is odáig volt értem.
Ismerem a kollégáit, múlt héten elhívott egy munkahelyi kikapcsolódására. Szóval alig vagyunk egymás nélkül...
Sőt! Mindig velem van... hoz-visz a munkahelyemre ha ő úgy van ideje, beugrik hozzám, ebédet hoz nekem :)
De mégis úgy érzem, hogy az önbizalmam egy nulla mellette, pedig mindig dicsér, de nem hiszek neki :(
sztem te egy elkényeztetett kiscsaj vagy (:
lányként helyetted ég a fejem kérdező.
17/L
Ja még valami..
1# tanácsit szeretem,nekem már többször is segített a válaszai nem mindig hízelgőek de egyenes,megmondja amit gondol:)
köszi az eddigi válaszokat!
Most történt nmég egy dolog: párom felhívott, hogy milyen a napom, erre mondta hogy baj-e ha bemegy dolgozni ügyeletbe hétvégén egy napra, mert dupla pénzt kap.
Nagyon nyeltem, azt mondtam nem baj, menjen csak.
erre rögtön mondta hogy "Ha baj nem megyek, nem akarom hogy arra gondolj, hogy azért megyek dolgozni, mert nem akarok veled lenni"- pedig amugy egyből erre gondolok... mindig kombinálok. :((
Úgy érzem ebből nincs kiút
"akkor is féltékeny vagyok, ha elvállal egy-egy munkanapot túlórára, pedig nincs is kolléganője, mert szerelő egy műhelyben és férfiakkal dolgozik. "
Ez meleg helyzet...
Viccet félretéve, NE AGÓDJ. Ha megcsal, akkor úgysem érdemel meg. Amúgy a leírtakból nem gondolnám, hogy megcsalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!