Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fáj. Miért nem mondja nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj. Miért nem mondja nekem?

Figyelt kérdés

Miért nem mondja nekem, hogy szeret? 24 éves vagyok. A párom már hozzám is költözött, de még csak meg sem csókolt eddig. Soha nem mondta, hogy szeret. Velem akar lenni, és ennyi. Amikor mondtam neki, hogy nem is szeret, akkor azt mondta, hogy akkor nem lenne itt. És ennyi. De semmi több. Hiányzik már a csókja, hogy átöleljen és szerelemet valljon, de semmi sincs. 2 hónapja vagyunk újra együtt egy kis szünet után.

Arra gondoltam, hogy talán nem ilyen típus, de láttam régi leveleket, amelyeket még a nyáron (amikor külön voltunk) küldött el pár csajnak, és ott úgy ír, hogy szerelmem, édes szerelmem, szeretlek, stb. Nekem még írásban sem mondta egyszer sem.

Arra gondoltam, hogy még várok, figyelek, hátha, de ha semmi sem lesz belátható időn belül, akkor hazaküldöm a szüleihez, a lakótársa nem leszek.

2010. febr. 3. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez büdös. Ilyen nincs. Ha ilyeneket irkal mas csajoknak, akkor nem az a fajta, aki nem szeret megnyilatkozni. Mert olyan ferfi van, de a te parod nem olyan. Mi az, hogy meg sem csokol? Miota? Ez igy nem jo semmi keppen sem. Nem lehet, hogy csak a kegli miatt van veled? Szerintem kihasznal beszelj vele feltetlenül.
2010. febr. 3. 22:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Pont most akartam írni, hogy semmi másra nem vágyom jobban, csak hogy egyszer megvárjon az ajtóban, elém álljon, és ellentmondást nem tűrően megcsókoljon, leteperjen. De erre semmi remény.
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem kezdemenyezz te..

menny oda hozza, puszilgasd, simogasd, olelgesd..

es hogy ha megmindig olyan akkor beszelgessetek el..

kerdezd meg h miabaj?

remelem menni fog ^^

4/8 anonim ***** válasza:
szerintem pakold össze a cuccát és oreováá
2010. febr. 3. 22:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Kommented elötti vagyok. Jo ötlet,h kezdemenyezel, es ha semmi beszelsz vele. Mindenkeppen csinalj valamit, mert ez nem normalis ez a helyzet.
2010. febr. 3. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha így áll a helyzet, mégis minek költöztetek össze? Amúgy van hol laknia? Ha nincs, csak kihasznál. Ha van, de suli/munkahely/lakbér szempontjából kényelmesebb ott neki, akkoris kihasznál. A szünet előtt mennyi ideig voltatok együtt? Ugye nem úgy érted, hogy SOHA nem csókolt még meg, hanem csak a két hónap alatt? Te szoktál kezdeményezni? Hogy reagál rá?
2010. febr. 3. 22:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Tippem: azért volt szünet, mert te sosem kezdeményeztél, és ő ezt megelégelte. Te visszakönyörögted magad.

Ha ez a helyzet, akkor tudod, mit kell tenned.

2010. febr. 3. 23:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben jártam mint te.4évig voltam együtt egy olyan emberrel aki egyszer ejtette ki a száján ,hogy szeretlek,és nem csókolózott velem,mert állítólagosan nem szeret csókolózni.Mellesleg a kapcsolat elején folyton a számban volt.Ugyanezeket mondta nekem,hogy ha nem szeretne akkor nem lennénk együtt.Én nekem ez nem volt elég,mert én nekem ez a stílus nem jön be,és mivel nagyon szerettem 4év kellett ahoz,hogy rájöjjek nem ö a nagy Ö.Elhagytam.Azt ajánlom,mérlegelj.Ezt szeretnéd érezni a hátralévő életedben,hogy mindíg sóvárogsz a pasid csókjaidért,és szerelméért?Szerintem ülj le vele egy kis beszélgetésre.Kérdezd meg tőle,hogy miért is lakik veled.Mond meg neki,hogy mire vágysz,és ha nem képes teljesíteni akkor szerintem küld haza a mamához.Fel a fejjel!
2010. febr. 4. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!