Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj. Miért nem mondja nekem?
Miért nem mondja nekem, hogy szeret? 24 éves vagyok. A párom már hozzám is költözött, de még csak meg sem csókolt eddig. Soha nem mondta, hogy szeret. Velem akar lenni, és ennyi. Amikor mondtam neki, hogy nem is szeret, akkor azt mondta, hogy akkor nem lenne itt. És ennyi. De semmi több. Hiányzik már a csókja, hogy átöleljen és szerelemet valljon, de semmi sincs. 2 hónapja vagyunk újra együtt egy kis szünet után.
Arra gondoltam, hogy talán nem ilyen típus, de láttam régi leveleket, amelyeket még a nyáron (amikor külön voltunk) küldött el pár csajnak, és ott úgy ír, hogy szerelmem, édes szerelmem, szeretlek, stb. Nekem még írásban sem mondta egyszer sem.
Arra gondoltam, hogy még várok, figyelek, hátha, de ha semmi sem lesz belátható időn belül, akkor hazaküldöm a szüleihez, a lakótársa nem leszek.
szerintem kezdemenyezz te..
menny oda hozza, puszilgasd, simogasd, olelgesd..
es hogy ha megmindig olyan akkor beszelgessetek el..
kerdezd meg h miabaj?
remelem menni fog ^^
Tippem: azért volt szünet, mert te sosem kezdeményeztél, és ő ezt megelégelte. Te visszakönyörögted magad.
Ha ez a helyzet, akkor tudod, mit kell tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!