Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag vagy szegény?
Lányok!
Adott két pasi:
1. milliomos, bárhova eltud vinni titeket, jól néz ki, mindent megvesz amit akarsz, de mégsem az igazi, nyálas, féltékeny, sértődős.
2. átlagos, nincs pénze mindenre, megnézi mire költ, jól néz ki, mindenben megfelel, tökéletes, viszont szeret eljárni a barátaival szórakozni, és olyankor egyedül hagy.
Ha választani kéne melyiket választanátok?
Egyik pasi sem vagyok, és a csaj sem akinek választania kell közülük, csak pusztán kíváncsi vagyok. Jöhet sok válasz!
Nekem az 1-es jön be, de nem azért mert gazdag, hanem mert kis nyálas, nekem ők az eseteim!
Ja, és nem jár el szórakozni. Azt nagyon utálom, amikor egyedül hagynak.
25.L
A 2-es engem miért nem visz magával,ha már szeret?:D
Az egyes meg miért féltékeny?:)
A kettő ötvözete az igazi:)
Szeret,nem féltékeny,magával visz, törődik velem és az lényegtelen,hogy van-e pénze vagy nincs...
(mi párommal akkor is együtt voltunk,mikor csórik voltunk és egyetemisták és most is együtt vagyunk,hogy van állás és nem kell aggódni a mindennapi kenyérért)/azért millióink nincsenek,de boldogok vagyunk/
1. nem kéne, mert:
én nem "akarok" max.szeretnék, de azt sem mondanám el inkább ha meglepne valamivel figyelnék rá mi az és nem az értékét, hanem, hogy mennyire ismer engem, vagy mennyire szeretne megismerni, mert bizony az ajándék sokat elárul...(nem anyagi szempontból)
aztán eleve nem szeretnék gazdag "pasit", pláne nem nyálasat.
A hiszti-féltékenység úgy ahogy belefér.
2.már ott hülyeség, hogy mindenben megfelel, tökéletes...igen ez akkor igaz, ha én teljesen elfogadom...
átlagos...ő sem kell a mai átlag kíméljen...ill, ha még bulizik hát csináljuk együtt.
25 éves vagyok házas és a férjem sem 1es, sem 2es :)
Van egy jobb kérdésem. Miért evidens, hogy a gazdag srác nem okés?
A kérdésem inkább az, hogy van két pasi. Mindkettő hajt egy lányra. A pasik:
1. Gazdag, intelligens, normális, jól néz ki, van pénze programokat szervezni, van pénze "megteremteni" a romantikát.
2. Csóró, intelligens, normális, jól néz ki, nincs pénze programokat szervezni, nincs pénze "megteremteni" a romantikát, max. sétálhatsz vele a parkban.
Mindkettő egyformán akarja a csajt. Vajon melyik fog győzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!