Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok hozzá, ha a párotok inkább a barátaival menne bulizni szilveszterkor, mint hogy veletek legyen?

Figyelt kérdés
Pár hónapja járok a barátommal, jól megvagyunk. Viszont a szilvesztert valószínűleg külön töltjük, mert ő a barátaival lesz. Beszéltünk róla, hogy átjönne hozzánk, és ketten lennénk, de ő inkább a barátaival menne bulizni (engem még nem mutatott be nekik és úgy látszik, most sem akarna..). Kicsit rosszulesik, hogy nem engem választ, én úgy gondolom, hogy ha szeretünk valakit, akkor az ilyen alkalmakkor is vele akarunk lenni, de úgy látszik, ő máshogy gondolja. Veletek volt már ilyen? 19/L

2014. dec. 28. 19:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
HAGYDBÉKÉN A BARÁTODAT HAGYBULIZON NÉLKÜLED. TE IS MENNY NYUGUDTAN NEM SZABAD MÁSIKRA RÁTELEPEDNI. HA NEM ÉRTED EZT MEG AKKOR MOND MEG A BARÁTODNAK HOGY ADJON EGY KEKSZET NEKED ÉS MINÉL GYORSABBAN HAGYJON EL TÉGED.
2014. dec. 28. 22:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó az építő jellegű hozzászólást. :) Nem kell kiabálni. :)
2014. dec. 28. 22:54
 13/15 Költőnő? ***** válasza:
Menj vele és kész.
2014. dec. 29. 07:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy egy-két barátja egy állat és téged akar kímélni. :D
2014. dec. 29. 20:32
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Vagy az is lehet, hogy a másik barátnőjével ment szilveszterezni, aki miatt olyan elfoglalt...
2015. márc. 25. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!