Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki? Hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
van egy srác. Beszélgetünk és szoktunk is találkozni néha a buszmegben beszélgetünk.. És mondja nekem mindig h bejövök neki meg h aricsajszi vagyok.. Mit mondjak neki vagy hogy mondjak meg neki hogy én többet szeretnék szimpla barátságnál2010. febr. 3. 20:38
11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok levelezös tipus kivéve orán. szeretem az emberek szemébe mondani azt amit gondolok.. nem tudom h mit szeretne.. nem akarok nagyon "beégni" :D
16 éves fiuk mit javasoltok?
2010. febr. 5. 17:10
12/20 anonim válasza:
Lehúzod a sliccét ő kirakja a májast te meg benyeled:D innen tudni fogja:D
13/20 anonim válasza:
azzal ne foglalkozz, hogy MÁSOK mit mondanak róla, vagy hogy MÁSOK mit mondanak hogy Ő mit mondott. engem személy szerint átvertek kétszer is, amikor egy barátom azt mondta nekem, hogy nem akar semmit a lány, és aztán csak összejöttem vele, erre kiderül hogy a haverom rendesen átvert, ő mondogatta a barátnőmnek hogy ne jöjjünk össze. sose hallgass ilyen téren másokra, soha soha soha. csak azt hidd el, amit az a fiú NEKED mond.
14/20 A kérdező kommentje:
igen de azt nem mondta h akarna tölem valami komolyabbat is.. csak azt h bejövök neki és ö is tudja h ö is bejön nekem.. Nem tudom :S
2010. febr. 5. 17:20
15/20 anonim válasza:
akkor ezek szerint mindketten gyávák vagytok (ne haragudj) és gondold meg, emiatt lehet hogy egy jó kapcsolat ugrik, amiben boldog lennél. mindig gondold meg, mit kockáztatsz: nincs veszteni valód, ha nem akar járni veled, akkor kaptál egy kosarat, na bumm, ha meg akar valamit, akkor egy nagyszerű kapcsolat lehet belőle, most komolyan ezt teszed kockára, egy ilyen egyszerű mondat erejéig?: szia, tetszel, a barátnőd akarok lenni, megpróbáljuk? ne úgy készülj, hogy ez húha, évekig fog tartani, abban állapodjatok meg hogy megpróbáljátok és max barátok maradtok ha nem megy. ha meg húzza a száját, felejtsd el, ne alázd meg magad, legyen benned tartás is azért.
16/20 A kérdező kommentje:
nem akartam ilyen konkrétan rákérdezni és mikndenképp élöben akarom.. de buszmegálloban szoktunk találkozni.. és elég sokan vannak ott..
2010. febr. 5. 17:46
17/20 anonim válasza:
mindig az egyenes út a legrövidebb, ha tetszik, ha nem, ez tény. ha nem azon mész végig és kerülsz, akkor el is tévedhetsz.
18/20 A kérdező kommentje:
de mit mondjak neki? hogy ne legyen olyan feltünöen nyomulos de azt akarom megkérdezni h neme járunk?!
2010. febr. 5. 17:56
19/20 anonim válasza:
odamész: szia, úgy vettem észre, tetszem neked. ha gondolod, megpróbálhatjuk. ilyen egyszerű. ha meg kikosaraz, tényleg nem veszítesz semmit, csak megkönnyebbülsz hogy végre választ kaptál a kérdésedre.
20/20 anonim válasza:
Legyél őszinte és egyenes.Hidd el ez az igazi 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!