Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meg csal vagy hutlen hozzam a baratnom?
Először is... Kérek egy tapsot meg valami jó erős csutorát, mert nagy nehezen végig gurigáztam ezt a rakás sz,rt, amit te írásnak nevezel.
Akik félnek a retinaráktól, retardáció eshetőségétől, satöbbitől, összefoglalom.
A srácnak van egy barátnője. A barátnője egyre kevésbé érdeklődik a srác iránt és mostanában felvette a kapcsolatot a csajszi a srác haverjával. Eddig stimm? Oké. (Gyengébbek kedvéért, 3 személyről szól a mese)
Facebookon a sráccal nem nagyon viszonozza a beszélgetést a csajszi, isten tudja miért. Viszont a csajszi szeret shoppingolni, és tudatta a sráccal, hogy most ő ezt fogja tenni, a srác vele akart menni, de a csajszi behisztizett, nem akarta, majd inkább úgy döntött hogy akkor bedurcázik és nem megy sehova. A srác felvette a kapcsolatot a másik kölyökkel akire gyanakszik, hogy azzal csalja az asszony, és mint kiderült ő is pont akkor pont arra a környékre akart volna menni csak közbejött valami aztán most mégse. A srácunk ekkor gyanakodni kezdett, és valami lelkiismeretes izé kitalált történetet adott elő a csajszinak, miszerint egy ismerőse csalja a barátját, és erről elmondta a véleményét hogy mit kéne tennie annak az állítólagos kitalált ismerősének. A csajszi meg konkrétan izzadt és nem tudott hozzászólni. Ebből a srácunk azt szűrte le, hogy a csajszi félrekefél... A kérdés pedig voltaképpen szerintem az akar lenni, hogy ez mennyire lehet valószínű?
Mert szerintem k,rvára semmi értelme nincs annak amit leírtam, annak meg pláne amit a srácunk leírt.... Egy szóval totál felesleges volt elolvasnotok mind a kettőt.
"Mert szerintem k,rvára semmi értelme nincs annak amit leírtam, annak meg pláne amit a srácunk leírt.... Egy szóval totál felesleges volt elolvasnotok mind a kettőt."
Ezt a fordításod elejére kellett volna írnod, nem a végére :D Azért pacsi. A fordítás közben elszenvedett sérüléseidért Bíbor Szívet fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!