Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdtem a főnökömmel!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a főnökömmel! Igazából nem volt választásom, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. Nekem barátnőm van, neki férje. Kötetlen munka szinte, és több munkahelyet otthagytam, olyat is ami jobban fizetett, mert nem bírom a kötöttségeket.

Imádom az összes munkatársam szinte egy család vagyunk mind, a főnököm is normális, csak bizonyos helyzetben nagyon akaratos.

Ha nem ismerném nemet mondtam volna neki, de tudom hogy milyen, kirúgni nem rúgott volna ki, de éreztette volna rajtam és tuti itt-ott belém fúrt volna.

Nem egy csúnya nő, de én 23 éves vagyok, ő meg kb 35. (bár lényegesen fiatalabbnak néz ki), illetve a barátnőmet is imádom, vagyis önszántamból nem feküdtem volna le vele. Nem is bűntudatom van hanem csalódottság, és kihasználtság.

De mivel se nem lehet ilyen munkát találni, és a barátnőm is tuti hogy kinyírt volna - főleg mivel nagyrészt én tartom el, mivel 2x annyit keresek mint ő, és konkrétan az ő pénze majdnem hogy teljesen az ővé (mivel nálunk közös kassza van, felezünk független hogy ki mennyit keres, így ő szinte visszakapja azt amit keres "majdnem". )

Illetve az ő fizetéséből viszont ketten egyáltalán nem jönnénk ki.

Normális hozzászólásokat légyszi!

2014. dec. 27. 19:30
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

jajj ti ismeritek nem én :D nem egy hárpia és nem akar válni sem :D

annyira bírom mikor nem a kérdésre válaszoltok :)

2014. dec. 27. 22:22
 22/26 anonim ***** válasza:
azt kérdezted mit gondolunk. hát erre válaszoltunk, nem?
2014. dec. 27. 22:24
 23/26 A kérdező kommentje:

de nem az a kérdés hogy meg kell-e csinálnom vagy sem, vagy hogy kiderül-e vagy sem, mert

nem kell megcsinálnom újra

és nem derül ki.

a kérdés az volt, hogy ti mit csináltatok volna, vagy mi a véleményetek a leírakról, nem abba kéne belemenni ami nem is kérdés.

2014. dec. 27. 22:30
 24/26 anonim ***** válasza:
ebben a történetben egyedül te vagy a hibás.
2014. dec. 28. 08:19
 25/26 anonim ***** válasza:

Azért vicces, hogy ilyet olvasok, ezért te lennél a hibás. Ez fordított esetben már rég arról szólna, hogy a főnök férfi megerőszakolta az alkalmazottját. Valahol szomorú, hogy ilyen dolgok is tudnak történni...

A gondolatom az, hogy ez maradjon a te/ti titkotok. Ha a mostani párod lesz életed szerelme és együtt fekszetek a halálos ágyatokon akkor mond el. Addig meg vedd úgy, hogy "munka" volt. Nekem nem lenne lelkiismeret furdalásom (szerintem)

2014. dec. 28. 09:29
 26/26 anonim ***** válasza:
bnőd jobbat érdemel nálad. Te köpedelem.
2014. dec. 28. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!