Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdeklem a barátnőmet, ez nem lehet csak az ünnepek miatt?
Szóval, ott kezdem, hogy megismerkedtem egy lánnyal, egy suliba járunk és facebookon is beszéltünk.
Hétfőn találkozás lett a dologból. Nagyon jól sikerült minden. Hétfő este még beszélgettünk. Utána másnap már csak keveset.
Karácsonykor már nem. Tudom, hogy ilyenkor mindenki elfoglalt, de naponta többször is kiírta a "Látta" üzenetet a facebook, választ pedig nem igazán kapok.
Kérdeztem van-e gond, de azt mondta szimplán elfoglalt. Érdekes. Közben meg látom, hogy tevékenykedik, képeket lájkol stb...
Meggondolta volna magát, megváltoztak az első randi után az érzései?
A.
Nem lett nyilvánvaló, azt tudtam hogy valaki kérdőre fogja vonni, csak így volt egyszerű kifejezni.:)
Hát azt látom.
A.
Egyrészt ennyitől még nem a barátnőd, max a kiszemelted.
Másrészt várj még egy kicsit. Még csak most zajlottak le a nagy családi összeröffenések. Ha két ünnep között is ez megy, na akkor már valószínűbb, hogy nem érdekled már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!