Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van sok mackós pasinak jó nője?
Mici Mackó? Itt nagyobb darab emberekről van szó, nem rajzfilmes szereplőkről, anyám...
Tudod mi a mackós? Aki nem vékony, nagydarab, és nincs szétkondizva.
Mert ezek a mackós pasik a pénz miatt mackósok,ujjukat sem mozdítják,azt mindent megkapnak.
A csajoknak pedig a pénzes pasi kell,így általában vele jár a mackóság is.
Én személyes tapasztalatom is az hogy a mackós pasiknak vagy már a kövéreknek idősebb 20 év felett van esélyük 20 év feletti nőknél.
Én régen tini koromban amikor 14-19 év körül voltam, nekem akkor a külső is fontos volt, mert nem voltam elég érett nekem akkor a jóképű pasik kellettek. Volt akkor is egy kövér srác aki hihetetlen aranyos volt és udvarolt nekem, de mindig elutasítottam mert a külső ugye. Azóta már nem is beszélünk, annyit tudok róla hogy 18 évesen elkezdett fogyókúrázni amikor a szűk 175 cm magasságával majdnem 150 kilót mutatott neki a mérleg és már járni alig tudott, akkor ő lefogyott és elég jól néz ki facebook képei alapján, igaz elköltözött, nem nagyon áll velem szóba, azt tudom hogy most 70 kiló nagyon jól néz ki, nincs annyira kigyúrva inkább amolyan pocakos pasi de az kifejezetten jól áll neki, és egy nagyon szép csinos barátnője van, a srác meg nem gazdag mert születése óta szegénységben nőtt fel, és egyszerű gyári dolgozó, albérletben él egy kisvárosban és egy 40 év körüli nő a lakótársa akinek időnként a fia is odalátogat, ő jobbára csak aludni jár haza, mindig vagy a nőjénél van vagy a barátainál, meg hétvégente hazalátogat a szüleihez ha a barátnője dolgozik.
Én 25 éves vagyok, vékony, kék szemű, festett szőke hajam van, átlagos az öltözködésem, nagyon ritkán veszek fel lenge ruhákat azt is csak akkor amikor kint már 35 fok felett van és este sincs hideg amikor délutános műszakból megyek hazafelé.
Én 22 éves korom óta nem pasiztam, anyámnál és öcsémnél élek, fél éve a munkahelyemen ismerkedtem meg a barátommal aki velem egy magas 170 cm és eléggé mackós alkat, de rettenetesen sokat fogyott mert nem egy szakba dolgozunk és ritkán láttam őt régebben, és akkor ttünt fel, meg sokkal jobb képű is lett mint volt, kedves, aranyos, udvarias, és határozott a stílusa. A jelleme nagyon jó, kedves, megértő, lovagias, de nem hagyja magát kihasználni, intelligens és normális, nem az a nagy bulizós, balhézós típus, én sem szeretek már eljárni bulizni mert normális hely nincs a közelben. Közös baráti körünk lett ahogyan megismerkedtünk velük szoktunk eljárni nyugodt helyekre biliárdozni vagy kártyázni, és ennyi.
A barátomba azért szerettem bele mert értékes a belsője, jószívű, és bár nagyon lusta de ha rászánja magát valamire azt nagyon jól megcsinálja, jól dolgozik, segítőkész, nem panaszkodik ha megkérem valami apróságra, amit persze én is visszaadok s odafigyel rám.
3 hónapja egyszer úgy megemlítettem hogy jó lenne nekem az ágyam mellé egy éjjeli szekrény amit tudok zárni de van polc része is a lámpámnak meg a telefonomnak és tudnám hová tenni a könyvemet olvasás után. Csak egyszer tettem ezt szóvá de ne vártam el, csak mondtam hogy egyszer nézek valahol valamit. A barátom akkor gondolt egyet elkezdett terezgetni, elment egy barkács üzletbe méretre szabatott bútorlapokat, mert tudta mik az igényeim, mire egyszer hazajöttem munkából azt láttam hogy az ágyam mellett van egy egyedi nagy kulccsal zárható éjjeli szekrény a régi kisszékem helyett amit éjjeli szekrénynek használtam. Akkor a barátom kérdezi hogy tetszik-e én szóhoz nem jutottam annyira örültem és órákig nem hittem el hogy ezt ő tervezte és szerelte össze, mert folyton azzal zaklattam hogy hol vette, vagy valami. De a világon nincs olyan szekrény mint amit ő összerakott nekem. De ebbe az a legszebb hogy tudta mi az igényem, pedig csak picit említettem a dolgot hogy valami ilyesmi kellene és ő megcsinálta. Pedig semmi alkalom nem volt, csak ő imád barkácsolni, és ennyi. Én akkor még jobban belé imádtam, mert ritka jó ember. És ha tini koromban udvarolt volna nekem egyből a barátzónába repítettem volna sajnos a külseje miatt, de most benőtt a fejem lágya és olyan szinten belé estem hogy nem zavar se a kinézete meg az sem hogy 3 évvel idősebb vagyok nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!