Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy van sok mackós pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van sok mackós pasinak jó nője?

Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 16:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
48%
Talán a nőknek nem is a kigyúrt állatok kellenek? Hm. érdekes. Hű. Jéé.
2014. dec. 27. 16:46
 2/17 anonim ***** válasza:
Van kiállásuk, érdekesek, meg a mackós emberek ugyanúgy nagy darabok, mint a kigyúrtak, így biztonságot adnak, dominánsak.
2014. dec. 27. 16:47
 3/17 anonim ***** válasza:
Mert nem vagyunk hülyék nőzni.
 4/17 anonim ***** válasza:
43%
Mert nem csak a derékbősége nagy, hanem a vagyona is. Általában. Ritkább esetben meg vannak furcsa ízlésű lányok. Kigyúrt pasi is összejöhet egy molett nővel, ha az tetszik neki.
 5/17 anonim ***** válasza:
hogy van a sok pálcika "páwá"-na barátnője? O.o Hűűha. Én is néha felteszem a kérdést és mindíg oda jutok, hogy egyénfüggő és nem kinézet. van aki mer lépni (és aki mer, az nyer) és van aki nem.
 6/17 anonim ***** válasza:
mert felöltözve szimplán nagydarabnak tűnnek, a lányok meg védelemmániásak, mintha sarkon maga a sátán leselkedne rájuk, mondjuk szerencsére attól neö védi meg őket senki :-)
2014. dec. 27. 16:51
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
szóval nektek egy elfolyt kövér "mackós" fiú nagyobb biztonságot ad mint egy kigyúrt.. köszi elég volt mára a gyk-ból
2014. dec. 27. 16:52
 8/17 anonim ***** válasza:
52%
Az én barátom is mackós és hiába vesz körül a konditeremben egy csomó izmos pasi nekem mégis ő kell:3 miért? mert a belső tulajdonsagai tökéletesek és annyira beleestem hogy imádom a külsejét is:3
2014. dec. 27. 16:53
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem minden a külsőségekre,bar nem értem egy 110kilos pasi higy tud megvédeni valakit is mire megmozdul 3x lerugom
2014. dec. 27. 16:56
 10/17 anonim ***** válasza:

"szóval nektek egy elfolyt kövér "mackós""

Ki beszélt itt elfolytról? A kettő közt rohadt nagy különbség van. A mackós nem elfolyt.

2014. dec. 27. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!