Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha egy 15 éves fiú beleszeret egy 11 éves lányba?
Miért ítélik el az emberek azt, aki egy kicsit is eltér az átlagtól?
Kérdező! Ha tényleg szereted, akkor küzdesz érte! És nem baj, mert a szívnek és az érzelmeknek nem lehet parancsolni! :)
Szerelmesnek szabad lenni, sőtt kell - hihi
Csak sexelni nem szabad 12 éves alattival.
Azért ezt ne tessenek már összekeverni
15-ös vagyok és sokakhoz szól ez! Akinek nem inge, ne vegye magára!
Miért kell folyton elítélni a korkülönbséget a szerelemben? Egy 18 éves srác vagyok és mégis tetszik egy 13 éves lány! És küzdök érte! Nem megdönteni akarom, hanem azt szeretném, hogy majd idővel egy párt alkossunk! És nem azért van, mert a fiatalabbak naivabbak, nem azért próbálom őt felszedni, hanem azért, mert benne megtaláltam a lelki társamat, harmóniát hozott az életembe, vele azt érzem, hogy tényleg boldog vagyok és nem csak egy unalmas és szürke világban élek! Hanem egy olyanban, ahol mindenki lehet nagyon érett és okos, illetve tudatlan és buta. És nem érzem, hogy ciki lenne az, hogy belé szerettem, mert büszke vagyok rá! És ha kellene, tűzbe mennék azért, hogy neki jó legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!