Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy pasi beleszeret egy lányba és ettöl megijed?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 12:22
1/12 anonim válasza:
Szerintem igen, legalábbis azt hiszem én ebben a helyzetben vagyok. De hogy érted, hogy megijed? Megijed és nem keres többé, vagy megijed és nem mer megcsókolni vagy mire gondoljunk?
2/12 anonim válasza:
Az én barátom is "megijedt" attól, hogy régen megkedvelt, mert egyszer csalódott nagyon nagyot egy lányba. A mai napig fél, hogy esetleg bennem is csalódna.
3/12 A kérdező kommentje:
ugy értem a megijedet,hogy nem találkozik velem mert komolyabbra fordultak az érzései mint tervezte...csak sex kapcsnak indult,de bekavartak az érzelmek :(
2010. aug. 1. 13:29
4/12 anonim válasza:
Gyakoribb mint gondonád, de lehet más is. pl éppen kiszeretett belőled. Ezt csak egy módon tudhatod meg. Találkoztok és abból, hogy milyen veled, látni fogod. Vagy akár rá is kérdezhetsz...
5/12 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Amint érzem, hogy valaki megszeretett, meghátrálok és párnapig kerülöm is. Pontosan nem tudom megmagyarázni miért van ez. Talán a csalódástól félek.
6/12 anonim válasza:
elképzelhető, lehet h idő kell neki és tisztázni akarja magában az érzéseket, h mi is legyen kettőtökkel ezek után.. de az is lehet h már nem akar tőled semmit és ez csak egy "ürügy" h távol kerüljön tőled..
7/12 A kérdező kommentje:
már 3 hete nem találkozott velem :( mindig közbejön neki valami.Tényleg nagyon elfoglalt,de ez már tulzás.... aztmondta végig kell gondolnia hogy mi legyen,én nem is kerestem ö keresett 5nap után és beszéltünk hogy személyesen kéne átbeszélni a dolgokat.msnen naponta beszélünk ,de ott is csak ha ő ir rám én már nem kezdeményezem a dolgot,telefonon se hivom ...elegem van a hitegetéséböl h majd személyesen erre várok lassan 1 hete
2010. aug. 1. 13:47
8/12 anonim válasza:
legyél türelmesebb, ha tényleg sok a dolga, dolgozik stb. akkor biztos kevés ideje van, h kettőtök dolgán agyaljon.. szerintem még várj egy kicsit..
9/12 A kérdező kommentje:
mennyi ideig legyek türelmes? folyton azon jár az agyam h csak játszik/játszott velem :(
2010. aug. 1. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!