Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretne, velem akarna lenni, nem?

Figyelt kérdés
Párom 35, én 28, nő. Nem élünk együtt,de lassan egy éve együtt vagyunk. Az ünnepek alatt 5 szabadnap alatt 24 órát volt velem, ez is haladás tőle, majd a többi napra a testvéreihez utazott el. Engem persze nem hívott. Kérdeztem kívácsiságból, hogy meghív e, hebegett habogott, kérdeztem, nem megy senkinek se a barátnője, barátja? Mondta nem, mert a családhoz utaztak. Oké, ők elutaztak, én nem, egyedül rohadok itthon. Tegnap beszéltünk, kérdeztem tőle, nem jönne el előbb a testvérétől, és a vasárnapot együtt töltjük, mert nagyon rossz nekem egyedül. Azt mondta meghívták vasárnap estig, mit tud tenni?.... Volt már, hogy én is meghívtam egy egész hétvégére sose jött még. Párszor már akartam szakítani emiatt, mert nekem ez így kevés, de olyankor meg azt mondja szeret, örökre velem együtt lenni, jön utánam. Most megint szakítottam vele, nekem így nem megy, ha szeretne velem akarna lenni.

2014. dec. 27. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Pontosan. Ez kérdés értékű sem volt :)
2014. dec. 27. 15:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a rossz, hogy egy munkahelyen doglozunk, így mindig találkozunk és addig könyörög, míg ki nem békülünk. De megfogadtam, az új évben nem csinálom ezt tovább.
2014. dec. 27. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Kérdező, ezt rosszul gondolod. A nőknek ez tipikus problémája és tonnaszám dobáltok ki, hajtotok el magatoktól tisztességes férfiakat, csak azért, mert nem ér rá annyit foglalkozni veletek, amennyit ti elvártok tőle.

Van úgy, hogy egy férfi szeretne mással is időt tölteni. Ha az a más egy másik nő (aki nem rokon), akkor jogos lenne a felháborodásotok. De így? 5 szabadnapból egy teljes napot veled töltött és elment, hogy találkozzon a rokonaival, ahol szűk családi körben vannak. Ahhoz, hogy te is ehhez a körhöz tartozz, idő kell és neked is bizonyítanod kell, hogy mellette maradsz.

"Párszor már akartam szakítani emiatt, mert nekem ez így kevés, de olyankor meg azt mondja szeret, örökre velem együtt lenni, jön utánam." <- Na igen. Mivel párszor már szakítottál vele, ezért a részéről csökken a bizalom. Egyrészt szeretett téged, másrészt egyre kevésbé bízik benned. Hogy vigyen így el a rokonaihoz, ha nem bízhat benned, hogy vele fogsz maradni és amikor nem akar veled lenni, szakítasz vele?

"Most megint szakítottam vele, nekem így nem megy, ha szeretne velem akarna lenni." <- Ezzel igazoltad azt, hogy nem bízhat benned, mert elhagyod, ha nem tetszik valami.

Nagyon sokszor szakítottál a kapcsolatotok alatt és ez a párodat is megviselte. Nem igazán gondoltál bele, hogy a tetteidnek, a szakításaidnak, következménye van. A férfiak nem teljesen érzéketlenek, a szakítások őket is megviselik.

Lehettél volna türelmes és megvárhattad volna, hogy a családja után találkozzatok majd. Igen, addig lehet egyedül vártál volna. Nem lett volna semmi bajod, utána bepótolhattátok volna az ünnepi napokat. Lehet következő évben már vele lettél volna az ünnepen (ha elnyered a bizalmát) De a türelem egy fontos emberi erény, amit sok felnőtt korú ember nem fejleszt ki magában :)

Én nagyon sok nőn azt látom, hogy türelmetlenek és akaratosak. Érzelmileg nem nőttek fel. És nem sokat jelent nekik egy férfi. Ha nem kapnak meg valamit, például annyi időt, amennyire szükségük van, lazán kivágják a pasit, akármilyen udvarias, szorgalmas, akárhogy szereti a nőt. A nőknek ez egy látszólag logikus lépés, mivel nagyon nagy számú férfi rajongja körül őket és egy nő számára nevetségesen egyszerű partnert találni. Sem pénzbe, sem energiába nem kerül. Ezért nem is igazán becsülik meg az aktuális pasit és néhány hiba után kivágják a francba, mert majdcsak jön egy jobb (Ami lehetséges is). Viszont tévesen méritek fel a "piacot". Azok a pasik akik körülrajonganak, azoknak a nagy része csak húst akar. Sokan rövid ideig a csillagokat is lehazudják a nőknek és látszólag meg is teszik, de egy idő után kibújik az ilyen pasik valódi személyisége és az már nem tetszik a nőknek. Addigra a rendes pasikat elhajtották, mert nem foglalkozott velük, nem akart annyit velük lenni, mint amennyit a nő akarta.

De ez csak az én véleményem :) Lehet csak én látom ilyennek a helyzetet.

Lehet jól tetted, hogy szakítottál. Többször hagytad már el ezt a férfit, aki szeretett téged ezek ellenére is és ment utánad. Szerintem te nem szerethetted annyira. Ha neked ez így jó, akkor az a te döntésed :)

2014. dec. 27. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek a véleményemért. Lehet valóban egyedien és szélsőségesen látom a helyzetet. Ez azért van, mert azt hiszem én is ilyen "típusú" vagyok, mint az említett pasi és én is jártam már így, hagytak már el.

Ezért nagyon sokmindent beleképzeltem a ti történetetekbe is, amiről csak feltételezhetem, hogy úgy lehet.

2014. dec. 27. 15:52
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Értékelem, hogy időt szakítottál a válasz írásra, felpontoztam!

Azért szakítottam vele, mert a 28 év alatt megtanultam, hogy senki se változik, nem hiányzik az idegeskedés, könyörgés, hogy találkozzunk. Ez nem az én dolgom lenne, hogy kérdezgessem, na mikor jön. Vagy ha magától jön, alig találkozunk, csak amikor neki kényelmes, munka után, hétvégén már megerőltetőbb. Nem vagyok már annyira fiatal, szeretnék lassan családot, egy "normális" párt, aki megadja nekem amire vágyok, együtt lenni. Lehet, hogy tényleg szeret, én is szeretem őt, de nekem már fontosabb pár dolog, mint a szerelem, lehetek még másba is szerelmes, aki megbecsül.Ő meg talál olyat, akinek elég egy egy hétköznap, nekem nem.

2014. dec. 27. 16:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Hogy én miért nem megyek hozzá? Na ez is egy hosszú történet! Én nem mehetek, mert a lakótársa nem engedi,mert hozzá se megy fel senki! És vannak itt még fura dolgok, amitől betelt a pohár..
2014. dec. 27. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:
15:49:érdekes meglátásod van,és világossá tettél számomra olyan dolgokat,amiket eddig nem értettem.
2014. dec. 27. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!