Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy játék ennyire megtudja változtatni a embert? .
A barátom kb 1,5 hónapja kezdte a nagy játékozást a haverokkal.. engem elhanyagolt, nem hívott nem írt sms-t mint régen. Aztán egész januárban ez ment.. én próbáltam tudatni vele hogy én is ittvagyok. Utána rendbejött minden. Viszont már 5. napja hogy nincs msn-en, nem ír sms-t se semmit, én megmár belefáradtam hogy én fussak utána és én írjak neki sms-t/hívjam fel stb. hogy jöjjön fel msn-re. Távkapcsolat, 7 hónapja vagyunk együtt, eddig minden nagyon jó volt, de 1,5 hónapja kezdődött a játék mánia. Tegnap írtam neki egészhosszú szöveget, feljött msn-re és elintézte egy mondattal a levelemet.. azért nem volt mert játszott haverokkal meg ésatöbbi... Nemtudom mit csináljak, mert én nagyon szeretem őt, de úgylátom a játék előbbre került.. nem kérek tőle sokat, nem várom el tőle hogy egésznap legyen fennt, de legalább rohadt 5 percet szánhatna rám (írtam is neki), vagy legalább szóljon hogy nem lesz vagy valami mert aggódok érte. Eddig akiknek ezt elmondtam a szakítást javasolták.. de én nem akarom elveszíteni... demár énsemtudom mi lehetne a jó.. Mit tehetnék még? Szerintetek?
17/L
hmm... majd meglátom.. nagyonköszönöm a tanácsokat!
amugy igen 15/F akart lenni.. sikeresen elírtam ^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!