Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy mindekit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindekit likeol, kivéve engem?

Figyelt kérdés
Ennyire unszimpatikus lennék neki? Fiúk, milyen lányok képeit likeoljátok? Nem, nem ott élem az életem, csak érdekel.

2014. dec. 27. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem nem szokásom mindenkit likeolni.
2014. dec. 27. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Engem se lájkol. :'(
2014. dec. 27. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
senkiét nem szoktam, barátnőmnek kb 20. profilképe van amióta együtt vagyok vele, egyet sem likeoltam mer minek?
2014. dec. 27. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Rakd ki melledet,pucsits,csucsorits azonnal fogja likelni
2014. dec. 27. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Ritkán likeolgatok képeket,vagy akármi ki írást :)
2014. dec. 27. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Bejössz neki
2014. dec. 27. 15:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha sokakat lájkol és téged nem akkor te nem tetszel neki. :/ Rakj ki egy nagyon jó képet magadról és azt hátha. Most én is erre készülök. Az én kiszemeltem is egy csomó lány képét lájkolja, remélem az én új képemet is fogja. :/
2014. dec. 27. 16:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Javaslok egy beszélgetést a találgatások helyett.
2014. dec. 27. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!