Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha más nőket likeol, engem meg nem, akkor én nem tetszem neki?
Felraktál friss képet? Mert az lehet, hogy nem nézegeti az adatlapod így nem látja a képeid, de ha felraknál újat és megjelenne a kezdőlapján likeolná.
Nem hiszem, hogy valaki fél likeolni. Szerintem akkor nem jössz be neki :/
Hat en ismerek olyan srácot hogy bejovok neki de meg se lajkol, mert nem vagyunk annyira jóban, ennyi :D es nem magamtól találtam ki...
Olyan is volt, hogy bejöttem egy srácnak, egyszer találkoztunk egy bulin, es nem is jelölt be, sőt miután a bulin nyomult, de megis elutasítottam ott, azután lett is baratnoje, de később fel evvel ra megint találkoztunk egy bulin es azután bejelolt, aztán nem sokkal később egy masik bulin bevallotta h anno amikor meg nem is voltunk ismerősök facen nezegtte az adatlapom :D igen is vannak kukac pasik :D (nem általánosítás)
Az égadta világon semmit se jelent, sőt.
Már ha magamból indulok ki. Én facebookon szóba sem vagyok hajlandó elegyedni olyannal aki tetszik de még nem randiztunk.
De hogy ő mit gondol? Hát honnan a faxomból tudjuk? :)
Aki tetszik, azt nem likeolom, hanem likra vágom.
Istenem! A fszbuk, mint tetszésmérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!