Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiaknak is szükségük van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak is szükségük van törődésre?

Figyelt kérdés
Nekem egy párkapcsolatban nagyon kell ez, mert feltölt, és erőt ad. Ha úgy tetszik "elvárom" ezt, de nem így mondanám, mert ezt nem lehet elvárni, mivel vagy érdekli mi van velem, vagy nem. Akkor pedig ha érdekli, eleve törődni fog, nem kell külön kérni. Nem fogom kikövetelni, de mégis nagyon sokat jelent. Egy nőt ez előttem még nőiesebbé tesz.
2014. dec. 27. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó a szó tesó, de mi a kérdés?
2014. dec. 27. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
van ám, én olyan vagyok, mint egy kutya, de még sok tulajdonsága hasonlít rám
2014. dec. 27. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán értelek :)

Nálam vagy törődik velem a párom, és szeret és együtt vagyunk.

Vagy nem törődik velem, de akkor meg nem is szeret, és nem sokáig vagyunk együtt.

Nekem nem kell lyuk, amit tömködjek ha nincs más, nekem társ kell. Ahhoz pedig a törődés alapszükséglet.

2014. dec. 27. 14:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor egyről beszélünk... :) a kérdés az, kinek mennyire számít ez.

Én nem pátyolgatásról beszélek, hanem arról, hogy mennyiben van szüksége egy férfinak támaszra a társában, mert ha gyengének, sebezhetőnek mutatkozik, akkor a nő belerúg, nem tud egy gyengének mutatkozó férfit tisztelni.... ha pedig ilyenkor a férfi bezárkozik, akkor meg a nő lesz kizárva a férfi életéből, és alkalmatlannak érzi magát.

2014. dec. 27. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Van ilyen is, olyan is, ahogy nőben is. Én nőként nem igénylem a szeretgetést, simogatást, bújást, nem vagyok szerelmes típus, viszont mivel az egyéjszakás kalandokat nem szeretem, így a kapcsolatra voksolok. Meg egyébként is szeretem a párkapcsolatokat, a szexet, az együtt töltött időt, szórakozást, tök jó tud lenni, ha egy hullámhosszon vagyunk. Viszont olyan férfival nem tudok együttlenni, aki érzékeny és vágyik erre az általad is leírt törődésre. Volt már ilyen pasim, és már az elején tudomására hoztam, hogy én nem ilyen típus vagyok, ő mégis folyamatosan felhánytorgatta, hozzátéve, hogy én nem is szeretem. Talán igaza volt, de azt nem tudom milyen alapon várta, és miért lett volna neki jobb, ha megjátszom magam. Nem sokáig voltunk együtt. Volt már olyan is, akivel ezért nem jöttem össze, mert már ismerkedéskor elmondta, hogy neki lételeme, hogy éjjel a szerelmével egymás karjában aludjanak el, és lépten-nyomon szeretgessék egymást. Itt le is zártam a dolgot már a legelején. De vannak olyan férfiak is, mint én, akik nem igénylik ugyanúgy, és eszükbe sem jut azért panaszkodni, mert filmnézés közben a kanapé két végén fetrengünk, nem egymáshoz tapadva, és nem szeretkezünk negédes szavakat egymás fülébe suttogva, hanem keményen dugunk. Meg kell találni a hozzánkillő társat, mert hosszútávon csak vele tudunk boldogan együttlenni.
2014. dec. 27. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!