Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz ha 16 évesen egy plüssmacival alszom? 16/L
Figyelt kérdés
Van egy nagy macim, amit minden lefekvéskor magamhoz szorítok, és ölelve alszom el. Szerintetek ez normális?2014. dec. 27. 09:45
11/26 anonim válasza:
A barátnőm 26 és plüssökkel alszik :)
13/26 anonim válasza:
szerintem aranyos
egyszer ugyis lecseréled egy fiúra
17/F
14/26 anonim válasza:
en is plussallattal alszom ^^ 14/l
15/26 anonim válasza:
Szerintem ez lányoknál cuki/aranyos.
18/F
16/26 anonim válasza:
Nem gáz, ez nagyon aranyos!!:))
17/26 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán. 26 éves férfi vagyok. 6 éve vagyok együtt a feleségemmel. Főmérnökként dolgozom egy multinál, ezért sokat utazom Németországba. Neki és nekem is van egy pici plüssöm, melyekkel mindig alszunk,ha.távol vagyunk egymástól. Sőt, a feleségem telefújta a parfümmömmel. :)
Teljesen normális szerintem, hogy plüssel alszol.
18/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) Arik vagytok! :)
2014. dec. 27. 10:45
20/26 anonim válasza:
Minimum pluss répa legyen maskor. :D Amugy irto edes. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!