Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valentin nap! Nem szomorúak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin nap! Nem szomorúak azok a fiúk/lányok, akik egyedül töltik, mert nincs párjuk?

Figyelt kérdés
:( Kort és nemet is, légyszi.
2010. febr. 3. 18:01
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

Valentin napkor dobott:S

ráadásul sms-ben:O

úristen kedves válaszoló az a csaj megse érdemelt:)

sokkal jobbat érdemelsz!!:)

és én nemvagyok szomorú most van barátom de amikor nemvolt sem voltam az:)

16/L

2010. febr. 3. 19:50
 22/54 anonim ***** válasza:
Az hogy megérdemelt-e vagy sem az már nem izgat. A multamat nem szoktam elemezgetni, jobb, ha csak a mával törődök - megtanultam az évek alatt, bárki mondhat bármit -, de egy kapcsolatnak - ami nem csak felszineskedésből áll - tudnék örülni... De ez van, a magamfajta srácokat nem kedvelik a lányok...
2010. febr. 3. 19:59
 23/54 anonim ***** válasza:

19:50 vagyok:)

sztem ne mondj ilyet!

olyan nincs h nemkell az "ilyen fajta srác a lányoknak"

ne butáskodj már:):)

EZ NEMIGAZ!!!!:D

csak annyi h az a csaj mélyen a lelkedbe taposott:S:(

és azért érzed így énis jártam már hasonlóan..kellett 2év h feldolgozzam de mostmár minden okés:):)

te is rendbe jössz majd addig meg fel a fejjel!:)

2010. febr. 3. 20:01
 24/54 anonim ***** válasza:
Csalódtál már azokban akikben megbíztál, szeretted őket? Mert én nem egyben... :( Valamiért úgy tekintenek rám, mint A1 egy szerencsétlen barom, A2 egyéjszakás kaland. Ilyen téren nincs se kedvem, se erőm, se gusztusom kikezdeni bárkivel is... A korombelik meg pont így élnek... Mosmár érted a problémám? :$
2010. febr. 3. 20:04
 25/54 anonim ***** válasza:

igen értem:)

velem is ezvolt nagyon szerettem tiszta szívből a barátomat az életemet rábíztam volna, aztán megcsalt:( hát abba majd bele haltam 2év kellett hozzá h feldolgozzam normálisan:S

utána meg jött az h elkezdtem járni bulizni ott meg a sok barom csak megakart dugni..:S

na ahoz se volt túl sok kedvem:/

de most úgyérzem kezdenek helyre jönni a dolgok:)

te is majd megismerkedsz vkivel akit megkedvelsz és ő is téged megfog becsülni:)

biztos vagyok benne:):)

szóval kom fel a fejjel:)!!! nehagyd h 1ilyen kis senki aki sms-ben szakít megtörjön!:)

2010. febr. 3. 20:10
 26/54 anonim ***** válasza:
A lelkesítést köszi, azon a lányon meg túltettem magam egy jóideje. Bulik? Pff... Nem az én világom... Én maradok az erdőnél, szebb, nyugodtabb - néha elmegyek koncertre is :P - és nagyobb.
2010. febr. 3. 20:13
 27/54 anonim ***** válasza:

erdő?:):$

ohh ha nemlenne barátom írnék priviben:):)

1re szimpatikusabb vagy:):)

2010. febr. 3. 20:15
 28/54 anonim ***** válasza:
Ettől függetlenül lehet beszélgetni. De ahogy gondolod. Max írok privit én. :P
2010. febr. 3. 20:16
 29/54 anonim ***** válasza:

ajj nagyon aranyos vagy:D:D:$

majd én írok;P:D(igaz ez az 1ik bnőmé mert én nem regisztráltam az oldalra:P:D)

2010. febr. 3. 20:19
 30/54 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy, ha szabad tudnom?
2010. febr. 3. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!