Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiú és lány között lehet sima barátság?
Igen.
De nem számít jki szerint lehet-e v nem.
Lehet.<---Tény.
hát nekem eddig minden fiú barátomnál valaki egy idő után többet akart, kivéve egynél, de ő meleg
de én remélem, hogy van fiú lány barátság
csak szerintem az a baj vele, hogy ha nagyon bírod a srácot és ha nem is néz ki olyan jó, akkor a belsejébe szeretsz bele :)
Nem lehet.
Akiket te valóban barátnak tartasz az ellenkező nemből és te nem akarsz szexelni velük, azok szexelnének veled. Vagy pedig te akarsz szexelni velük.
1 évig azt hittem még egyszer hogy van egy jó lány barátom, aztán 1 év után kiderült hogy szinte végig szerelmes volt belém.
Lehetnek lány haverjaim, lány ismerőseim, de tudom hogy igazán mély barátságot csak a saját nemem tagjaival érhetek el.
Na ez most kicsit fura lesz. Én is 13/l vagyok. Három fiúval bagyok elég jóban. Ebből egybe már azelőtt szerelmes voltam mielőtt barátok lettünk. Úgyhogy belé lassan már 4-éve "szerelmes" vagyok.
De a másik kettőnek tudom kibe szerelmesek és nekem sem jelentenek többet egy jó barátnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!