Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy kapcsolatban az egyik fél nem nagyon beszédes?

Figyelt kérdés
Jómagam egy kicsit szűkszavú vagyok és ha a barátnőmmel beszélgetünk, kicsit zavar, hogy nem nagyon tudok új témát felhozni :/ hogyan oldhatnám meg ezt a gondot? :/

2014. dec. 26. 23:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Semmi gond.

Én 18 évesen voltam így az akkor 16 éves barátnőmmel, aki a legelső volt nekem az életben. Nem sokat beszéltünk és nem éppen a nagy dumámmal csábítottam el. Fél évig voltunk együtt, közben pedig nagyon sokat szexeltünk és rengeteg intimitás volt köztünk. Én is féltem attól, hogy nem fog kedvelni mert nem voltam túl beszédes, de a valóságban semmi ilyen nem történt. Láttam rajta, hogy szégyellős ő is, de ezeken hamar túllendültünk és szavak helyett inkább például az ágyban értettük meg jól egymást.

2014. dec. 27. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!