Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan oldanátok meg ezt?
Az én élettársam folyton mindig azzal törödik hogy mások miröl mit gondolnak meg hogy mit illik mit nem. Szőrnyen idegesitő!
Ma pl. (Lakás fele az enyém a másik övé) beinditottam a mosogépet erre ő bunkosàg mosni karácsony másnapján
De bosszanto mert milyen már hogy a saját lakásomban arra figyeljek hogy a szomszédnak mi a jo?!
Amikor meg a buszon vagyunk vagy bárhol máshol ott is az idegeneket helyezi elötérbe és neki áll fejebb!!!
Nagyon sajnállak.
Szerintem ez nem normális. Inkább neked kéne hogy meg akarjon felelni és nem a társadalomnak...
Egyébként én utálom az ilyen embereket akik azért tesznek/nem tesznek valamit mert akkor a többi ember mit gondolna róluk.
18/F
26 evesen ilyen! És nem értem mi kellene ahhoz hogy ezt ne tegye.
Nosszanto nagyon.
van, aki azon van kiakadva, h fürdőnadrágban megyek strandra, mert milyen gáz már, mikor ugyanúgy néz ki, mint a többi rövidnaci. :D
én is hallottam már ezt a szöveget, meg, h balszerencsét hoz, ha vmi olyat eszel újévkor, meg blabla. Nekem mindegy, így is úgyis balszerencsés vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!