Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek működhet hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet hosszú távon egy kapcsolat egy 18 éves lány és egy 24 éves fiú között?

Figyelt kérdés
Rólam van szó. :D A sráccal randizgatunk, de állandóan megjegyzi, hogy "kiscsaj", stb. Nem tudom, hogy csak poénkodni próbál-e, vagy zavarja a korom?! :S
2010. febr. 3. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Miértne?
2010. febr. 3. 16:52
 2/9 A kérdező kommentje:
De engem kezdenek zavarni ezek a beszólásai... :S
2010. febr. 3. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Mikor én randizgattam a jelenlegi párommal, azt mondta, hogy csajje. Most akkor cigány vagyok? :D Lökött, már miért zavarná? Simán jók lesztek. :)
2010. febr. 3. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:
enyém 23 éves rendszeresen közli hogy a tojáshéj a seggemen van xD na sakkor? 18L
2010. febr. 3. 16:55
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Nem.
2010. febr. 3. 16:59
 6/9 anonim ***** válasza:

még kamasz vagy és ő már felnőtt. te még középsulis vagy, ő meg jó esetben felsőoktatáson vesz részt.

nem fog működni

2010. febr. 3. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Ember hol élsz? kamasz? 18 éves most megy fősulira:D gondolkodjál mielőtt ilyen marhaságokat írsz:)

Sztem abszolút működhet a dolog, én is szoktam mondai a páromnak, de nem bántásból, csak viccelődök, de te is hülyülhetsz vele, hogy "vénség" vagy már:D amúgy igen működhet a dolog;)

Hajrá:)

2010. febr. 3. 17:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Egyébként nem érzem magam kamasznak, 14-5 évesen még az voltam, de most már nem hinném. Azon pedig én is gondolkodtam h visszaszóljak neki, hogy ő meg öreg. :D
2010. febr. 3. 17:27
 9/9 anonim válasza:

Szia!

Szerintem nagyon is jól én 18 voltam a párom meg 26 mikor összejöttünk nagyon jó együtt!!!

2010. febr. 4. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!