Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tudnék vele normálisan járni?

Figyelt kérdés
15/L vagyok. Régebben, az egész családom/én, anyu, apu, tesó nincs/ nagyon-nagyon jóban volt egy másik családdal/anyuka, apuka két velem egykorú kétpetéjű iker, egy kisebb fiú, és egy pici lány/De ez még akkor volt, amikor ovis voltam, és ott együtt jártam az ikrekkel. aztán ők elköltöztek, másik városba, és évekig nem láttuk őket. Egészen pontosan 1 hónapja. Sieltünk, és ők is abban a szállodában voltak, mint mi. Megint újra együtt mentünk mindenhová, és a szüleinket le sem lehetett vakarni egymásról. Így automatikusan a gyerekeket is összezárták. Vagyis engem velük. Azt is megemlítették, hogy visszaköltöznek. Aztán vége a síelésnek, hetekig csak telefonon dumáltunk. Majd 1 hete, bekopogtattak, hogy visszaköltöznek, mert az apukának itt adtak állást.Jó, ez eddig szép és jó, de az a baj, hogy az ikrek felnőttek. Az egyik alacsony növésű, mint az anyja, és nem a én estem. De a másik. Áhhhwwwww. Úristen. Fel se ismertem. És ááá. Annyira helyes Úristen! Asszem h beleszerettem. Főleg h megint mindent együtt csinálunk. Egy osztályba járunk, és házi, meg vacsi közösen. Ő meg folyton célozgat, hogy mennyire más lettem. Külsőleg is meg belsőleg is. És tegnap este ott lógtam a szobályában, mindenki a földszinten volt, csak mi ketten másoltuk a tesója háziját az ágyán. És mikor befejeztük, elkezdtünk dumálni. Elég keményen, és nyíltan. Hogy kinek volt már párja, hányszor smárolt, stb. És akkor bevallotta, hogy nagyon szeret, és azt akarja, hogy járjunk együtt. Én is azt mondtam, h semmi akadálya, de mit csináljunk a szülőkkel? Annyira idegesítő lenne, hogy mindig ott lennének körülöttünk. Félek, hogy belepiszkálnának a kapcsolatunkba. Mit tegyek?
2010. febr. 3. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:

15 vagy :P rájöhetnél: a szülők mindig mindenhol mindenért mindenbe bele piszkálnak:P szerintük ez a "dolguk":P

mit tegyél? gondolom én járjatok majd el válik mit szólnak faterék bár sztem v nem zavarná őket v szimplán nem érdekelné XD

legalább tudják h a lánykéjuk épp nem a sarki füves sráccal van XD

hajrá:)

üdv kurtzyx

2010. febr. 3. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez a történet igaz? :O
2010. febr. 3. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy sokat lógtok együtt, nem kell külön kikönyörögni h láthasd.
2010. febr. 3. 16:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Ááááá nem dehogy igaz! Csak hazudozok. Istenem. Már miért találnék ki ilyeneket?!
2010. febr. 3. 18:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Amugy, igazából az a bajom a szülőkkel, hogy ők sosem tudnának minket elképzelni mint 1 pár. Mi mindig csak a kölykök voltunk. És azt hiszem, hogy anyámék tényleg jobban örülnének ha vele járnék, mint valami s*ggfejjel. Csak ha bevalljuk az egészet, akkor mit fogunk csinálni, amikor együtt vacsizunk. majd gondolom az lesz, hogy na akkor Niki meg Bence ide ül egymás mellé, és akkor egész este minket figyelnének, meg nevetgélnének, mintha oviban lennénk. Lehet el se mondok nekik semmit. Aztán a suliban meg járhatunk normálisan. Bár ott meg a tesóji kavarnának be..... ááááááááááááá
2010. febr. 3. 18:38
 6/6 anonim válasza:
Na ez szívás!
2016. máj. 12. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!