Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e kitartanom mellette, és folytatni vele?
hmm..
hát azt levettem az írásodból, hogy Te még szereted Őt.. de nekem úgy tűnik, hogy Ő csak birtokolni akar.. :/
gondolkodj el azon, hogy mi lenne, ha egy új kapcsolatba kezdenél, ahol megvan a rózsaszín köd, a szerelem, az odaadás.. és nincs veszekedés.. :/
vagy ha nem akarsz vele szakítani, én egy mosolyszünetet mindenképp ajánlanék, legalább mindketten átgondoljátok, hogy mit is szeretnétek a továbbiakban..
sok sikert :)
18/l
Nagyon egyutt erzek veled.Fel eve en si hasonlo dolgokon mentem kereszetul.A helyzet esa tortenet ugyan ez annyi kulonbseggel,hogy mi nem mentunk el bulizni mert ha elmentunk volna annak csak vita lett volna a vege.
Fiatal es naiv voltam...
Igy utolag sokmindent maskepp csinalnek de mar tul keso!En batrabb voltam mint te,mondvan meg fiatal vagyok elottem az elet nem o az egyetlen pasi a vilagon.Szakitottunk!Nem birtam tovabb a vitakat,a feltekenykedest,a tavolsagot...
Egy darabig nem volt semmi baj..jol ereztem magam,jo volt a szabadsag,vegre jol erezhettem magam a bulikon.Aztan nemis olyan sokara elekezdett hianyozni...bantam,hogy nem harcoltam eleget.De persze a noi buszkeseg ezt nem engedte o elotte is belatni ugyhogy vegleg eltavolodtunk.Ma mar nem is beszelunk egymassal.
Valamilyen szinten meg azota is banom ezt,mivelhogy az utobbi fel evben nem talalok ra a szerelemre...nehezz nelkule.
Fogadd meg a tanacsom es tanulj az en hibambol...ha neheznek is tunik megeri a harc ha igazan szereted.
BB
A féltékenység teszi ezt vele, ami átcsap néha irigységbe, ami az önzésbe hajtja, és végképp te leszel ennek a sértettje.
Mondd meg neki, hogy ha azt szeretné, hogy ez a kapcsolat továbbra is működjön, akkor itt a lehetőség, bizonyítsa be! Ha szeret, akkor meghunyászkodik, és megteszi, amit kérsz, ha viszont nem, akkor.... Kiderül, hogy ki is valójában. Mondd el, hogy téged bánt a viselkedése, és ezért nem okolhat téged, mert te egyszerűen már nem tudsz idomulni hozzá. Ha veszekedésbe csapna át a dolog, akkor mindenképpen zárd le a vitát.. érted... :(
Nincs értelme egy züllött kapcsolatnak, hiába szeret, ha nem képes felfogni, hogy nincs joga téged korlátoznia, akkor fel is út, le is út!
Erős légy!
Szia!
Elöször is, ő még szeret sztem, de az is lehet hogy megszokás... Én is ugyanígy tettem tönkre egy kapcsolat, annyira féltem hogy elveszítem, hogy végül ez lett a veszte a kapcsolatnak. Viszont később nem bántam meg mert beláttam hogy az volt a probléma, hogy bármennyire is elvakult voltam, nem tudtuk megbeszélni a dolgot. Egyetlen tanácsot tudok mondani, mindenképp próbáljátok megbeszélni, vagy mond ki hogy ha ez így megy tovább legyen vége, a reakciójából tudni fogod hogy tényleg szeret-e. De ami nem megy, ne erőltessétek, tudom hogy most én könnyen beszélek... de lehet hogy ha szétmentek mindkettőtöknek jobb lesz. És ha esetleg vége lesz, lehet akkor jön rá, hogy túlzottan elvakultan szeretet... és sztem most is csak attól fél, hogy mi lesz vele ha elveszít...
Szerintem nem foglalkozz vele, hagyd a pi*csába, ha ennyire féltékeny és nem bír megbízni benned, már rossz az egész. Én is voltam koleszos közben volt barátnőm is és csak hétvégéken találkoztunk, de minket ez csak megerősített.
Ha nem bírja veled jól érezni magát akkor szvsz semmit nem akar, csak hogy az övé legyél, de ha pl ott vagy amikor bulizni akar akkor már teher vagy neki.
Ilyen srác nem érdemel meg egy olyan kedves lányt mint te (ezt az irásodból gondolom:):)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!