Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő járás után aludtál a pasidnál? 16/L
Ez érdekes kérdés. Én 18 éves voltam az első kapcsolatomnál. 5 hónapig jártunk és nem feküdtünk le, pedig egy hónap után már majdnem minden hétvégén vagy minden második hétvégén együtt aludtunk. Pettingeltünk is, de szűz voltam még és pár próbánál nem jutottunk tovább. Az igazi ok mégsem ez volt, hanem az hogy éreztem, hogy nem ő az akivel el szeretném veszíteni a szüzességemet. Az utolsó próbálkozásaink alkalmával titokban örültem is, hogy nem történt meg. Az időtartamból is látszik, hogy nem ő volt az igazi.
Most 19 vagyok és már fél éve együtt vagyok a barátommal, akit nagyon szeretek. Vele veszítettem el a szüzességemet és nagyon jó volt. Vele sem vártunk szinte egy hónapot sem, hogy együtt aludjunk. Nem ezen múlnak a dolgok, hanem azon, hogy milyen a neveltetés és mennyire képes valaki éretten gondolkozni és nem belemenni minden hülyeségbe.
Az én szüleim sosem tiltottak semmitől, mert a koromnak megfelelő dolgokkal foglalkoztam és sosem csalódtak bennem. Nem vagyok szendeszűzike, mert természetesen velem is veszekednek néha a szüleim, de az erkölcsi tartásommal sosem volt gond, és ezt a nevelésüknek köszönhetem részben. Sokaknál játszik szerepet az, hogy megengedik-e hogy ott aludjon a másiknál. Ha a szüleid bizalmát nem játszod el, akkor ezzel nem lesz gond.
A te eseted más, mert nem hiszem, hogy nálad a szülők közrejátszanának, nem említetted. Azt, hogy mikor szeretnétek együtt aludni, azt csakis te döntöd el. Még a barátod sem dönthet helyetted legfeljebb csak befolyásolhat. Egyén függő, hogy mikor kerít rá sort az ember. Ezt érezni fogod! :)
Szia!!!Én 16 éves voltam amikor "hivatalosan" is nála aludtam!!14 voltam amikor megismerkedtünk és már az első randin ott aludtam...persze nem történt semmi...még petting sem....csak aludtunk....!
A szülők meg nagyon értékelik ha őszinte vagy!!!Mond el(a legjobb ha anyudnak)hogy nála szeretnél aludni de nem árt ha előbb bemutatod a srácot!!!Az is jó hogy a fiú kér el otthonról és biztosítja a szülőket hogy vigyázzni fog rád!!!:)
Szia!
Én is 16 éves vagyok, és 5 hónapja járok a barátommal, és még nem feküdtünk le, sőt még nem is aludtunk egymásnál...
nem mondom, hogy nem szeretnék, de korai nekem még, hogy egy fiúnál aludjak.
És igazából az a lényeg, hogy jól érezd magad vele, akár szexeltek akár nem.
Ha tényleg szeret téged, akkor várni fog. Ha nem, akkor meg csak dugni akar.
Sajnos én is beleestem ebbe a hibába... nem vettem észre a srácot, és hagytam magam... :/
Csak akkor feküdj le vele, ha tényleg úgy érzed, és ha már eltelt jó pár hónap!!
Mi az hogy kislány?:O-.- Nem muszály ahhoz lefeküdni mert ottalszik, meg ha lefekszenek akkor sincs semmi gond!
Milyen apácá írtak ide h 2 éve vanak eggyütt és még nem...
Szerintem olyan 3-4 hónap után a te korodban anyudék megengedik:)
Sok sikert:)
Igen. az ottalvás. ha már ott alszol akkor a fiú többet akar. Főleg ha nagyon erősködik h mikor alszol már nála...
Gondold meg, h tudsz e majd ellen állni neki. Mert ha úgy érzed h igen, akkor aludj nála. Ha nem vagy benne biztos, akkor még gondolkodj rajta! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!