Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő járás után aludtál a pasidnál? 16/L
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 13:35
1/20 A kérdező kommentje:
És hogy hoztad fel a szüleidnél? Hogy kérdeztél rá, hogy nála aludhatsz-e?
2010. febr. 3. 13:35
2/20 anonim válasza:
19 vok, és még nem aludtam ott. pedig 2 éve jarunk.
3/20 anonim válasza:
szal, azért 16 évesen még ne aludj ott. kislány vagy még. akárhogy is lázadozol. :S
4/20 A kérdező kommentje:
Csak alvásról van szó! Megt max pettingről, de annál többről nem.:) Pár hét és 17 leszek, de még sztem is korai, csak kiváncsiságból teszem fel a kérdést, mert a barátom kérdezte, hogy mikor alszok nála, és ez meglepett.:D Hogy már most ezt tervezi... pedig még csak 1 hónapja járunk.
2010. febr. 3. 13:42
5/20 anonim válasza:
na, 1 honap utan meg főleg ne. ha ilyen korán ezt kérdezi, akkor csak azt aklarja. :S
6/20 A kérdező kommentje:
Miért? Én is szívsen aludnék vele, mégsem CSAK azt akarom...8-)
2010. febr. 3. 13:46
7/20 anonim válasza:
jó, de ez a pasiknal mashogy van. hany eves? na, minden esetre még várj a szex-el jó pár hónapot. a petting meg mehet, ha akarjatok.
8/20 A kérdező kommentje:
Ő is 16 éves. és a szexxel még jó pár hónapig várok, ne aggódj:D
2010. febr. 3. 13:49
9/20 anonim válasza:
Hát levonult pár hidegfront amíg elkezdtem nála aludni
10/20 anonim válasza:
Én 1,5 év járás után aludtam nála először:) De szerintem te még várj ezzel, főleg, hogy csak 1 hónapja vagytok együtt... És ha ezt már most felhozta, akkor tuti többet akar a pettingnél...
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!