Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyit vártok el egy férfitól ilyen téren, az alábbiak közül melyik igaz rátok?
Elég ha a számot írjátok.
1. Semmit nem kell rám költeni, felnőtt önálló nő vagyok, ki tudom én magamnak fizetni a mozijegyet, italt stb.
2. Ha néha meglepetésből elhív valahova, étterem, színház és hasonlók akkor ő fizessen, de nem kell tulzásba esni.
3. Időnként jöjjön el velem vásárolni és olyankor vegyen nekem ezt-azt.
4. Adjon nekem saját bankkártyát a számlájához, amivel tudok magamnak vásárolni, ha éppen megtetszik valami, egy ruha, cipő ilyesmi.
5. Korlátlanul költhessek a bankszámlájáról, legdrágább márkás cuccokat, akár százezrekért is.
2. :) persze, azért azt el kell ismernem, hogy néha én hívatom meg magam, de ez csak kajára és ilyen randis programokra vonatkozik. viszont amikor van miből, én is meghívom erre-arra :)
22/l
Mivel hazasok vagyunk nalunk a 4 es igaz ami magaba foglalja az 5-ost.Ez vice versa igaz, szerintem hazassagban igy normális.
Ha szingli lennek akkor egyebkent 2.
Szia! Neked és a többi olvasónak is kellemes ünnepeket!
Rám a legjellemzőbb a kettes. Nem álszentségből írom, elég független vagyok, így e téren is, de évente 1-2 alkalommal jól esik, ha ilyen gesztussal lep meg.
13 köszönöm, viszont kivánom:)
Tehát a gyk-n többnyire rendes, nem anyagias, nem lehúzós nők vannak. Bár nem hiszem, hogy reprezentatív ez a "közvélemény kutatás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!