Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, mennyit vártok el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyit vártok el egy férfitól ilyen téren, az alábbiak közül melyik igaz rátok?

Figyelt kérdés

Elég ha a számot írjátok.

1. Semmit nem kell rám költeni, felnőtt önálló nő vagyok, ki tudom én magamnak fizetni a mozijegyet, italt stb.

2. Ha néha meglepetésből elhív valahova, étterem, színház és hasonlók akkor ő fizessen, de nem kell tulzásba esni.

3. Időnként jöjjön el velem vásárolni és olyankor vegyen nekem ezt-azt.

4. Adjon nekem saját bankkártyát a számlájához, amivel tudok magamnak vásárolni, ha éppen megtetszik valami, egy ruha, cipő ilyesmi.

5. Korlátlanul költhessek a bankszámlájáról, legdrágább márkás cuccokat, akár százezrekért is.

2014. dec. 24. 12:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2. :) persze, azért azt el kell ismernem, hogy néha én hívatom meg magam, de ez csak kajára és ilyen randis programokra vonatkozik. viszont amikor van miből, én is meghívom erre-arra :)

22/l

2014. dec. 24. 12:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Mivel hazasok vagyunk nalunk a 4 es igaz ami magaba foglalja az 5-ost.Ez vice versa igaz, szerintem hazassagban igy normális.

Ha szingli lennek akkor egyebkent 2.

2014. dec. 24. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia! Neked és a többi olvasónak is kellemes ünnepeket!

Rám a legjellemzőbb a kettes. Nem álszentségből írom, elég független vagyok, így e téren is, de évente 1-2 alkalommal jól esik, ha ilyen gesztussal lep meg.

2014. dec. 24. 14:07
 14/14 A kérdező kommentje:

13 köszönöm, viszont kivánom:)

Tehát a gyk-n többnyire rendes, nem anyagias, nem lehúzós nők vannak. Bár nem hiszem, hogy reprezentatív ez a "közvélemény kutatás".

2014. dec. 24. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!