Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett 1 fiú, de van barátom, mit tegyek?
A barátommal 4 hónapja élek együtt, sajnos nem tökéletes a dolog. Nincs hét, hogy ne veszekednénk üvöltve, egyre nehezebben viselem, már ilyen esetbe menekülök az első sarokba. Az önbizalmamat is teljesen lerombolta az állandó "mért nem vagy olyan mint ez meg az a lány?" kérdéseivel.
Tegnap összeismerkedtem egy fiúval, akihez rögtön vonzódni kezdtem.
Egyfolytában azt mantrázom, hogy ott a párom, aki szeret, nem kereshetem újra a fiút.
De nem tudom kiverni a fejemből az új srácot. Egy barátnőm, mint a kisördög a vállamon, mondogatja, hogy keressem fel a fiút, lesz ami lesz.
Olyan tanácstalan vagyok, nem véletlen választottam a párom, nem véletlenül hajtom mellette párnára a fejem, de nem találom a kulcsot, hogy megjavítsam a kapcsolatunk.
Mit tennétek a helyemben?
Előre leszögezném, hogy r.bancozást, meg hasonlókat nem szeretnék olvasni. Soha nem csapnám be vagy csalnám meg a párom.
Most nagyon meginogtam és tanácstalan vagyok.
22/L (a barátom 19, a másik srác 22-23 éves lehet, nem tudom ő vonzódik-e hozzám)
Hát, sajnos úgy tűnik, csak papíron :) -bocsi-
A kérdés feltevéséből nekem úgy tűnik, te már döntöttél és csak megerősítést keresel itt.
Az új fiútól függetlenül, miért erőltetsz egy nem működő kapcsolatot- főleg, ha elmondásod szerint, már most, 4 hónap után tudod, hogy "nem lesztek örökké együtt" ?
Nagyon nem felnőtt nőre vall, hogy csak azért maradsz együtt valakivel, mert épp nincs szebb-jobb-újabb.
Gondolom, mélyen belül ez sem neki, sem neked nem jó.
Te tudod :) - a kérdésfeltevésedből nekem ez jött le.
Gondolom, azt azért érzed, hogy 4 hónap együttélés után még bőven a rózsaszín ködnek kellene lennie és nem az "üvöltve veszekedésnek". ( kivéve persze, ha együttélés nélkül már 8-10 éve jártatok előtte).
Ilyen rövid idő alatt hogyan tudott elromolni a kapcsolat?
Ha ennyi idő alatt így elromlott, akkor jövőt hogy terveztek? Már most üvöltve veszekedtek, mi lesz 1-2-5 év múlva, verekedés, gyilkosság? ( jó, csak nem ilyen drámai..de érted..)
Mellesleg, kedves a barátnőd, hogy megcsalásra buzdít- ezek szerint ő is "roppant mód" támogatja a mostani kapcsolatod :) A barátnőd pedig, nyilván jobban ismer téged, jobban látja a helyzeteteket, mint a GYIK lelkes közönsége. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!