Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebbe a helyzetbe?
Figyelt kérdés
Van egy bnőm 2.5 éve. A kapcsolat elején minden rendben volt köztünk sexuális téren. Az utóbbi kb 1 évbe pedig elkezdett romlani köztünk ez a szex. Én 19 éves fiu vagyok, bnöm 23. Mindig hű vagyok hozzá, mindenben a javát akarom, mégis ha a hét bármely napján ekezdem csókolgatni, akkor ő érzi, hogy ezt nemkéne, és visszautasit, megjegyzem a szobájába vagyunk ajtó bevan zárva és csak ketten vagyunk. Vehetjük ugyis hogy csak akkor van szex amikor ő akarja. De nemtudom mikor vol olyan utoljára hogy én elkezdtem csókolni mindenhol és egyszerűen beindult volna. Ez nekem nagyon rossz mert 19-20 évesen én arra vágynék, hogy ilyen dolgokkal ne legyen probléma. Nagyon sokat veszekszünk emiatt és félek h pont emiatt fog galyra menni a kapcsolatunk, de ő nem képes tenni ellene:( Engem hibáztat, hogy nőjjek már fel, meg hogy keressek mást magamnak.:( Azt mondja szeret de hát kérem, hogy mondhat akkor ilyet annak az embernek akit szeret?:( Őszintén ezt hány pasi tűrné el akármelyik lánynak is?:( Tudom dolgozik, de akkorsem hiszem el hogy a barátjára nincs ennyi ideje vagy kedve:( Már minden lehetséges megoldást beleadtam, és sajnos mindig én jövök ki a dologbol rosszul:( Fiú létemre ha úgy érzem megbánt és iagzságtalan velem akkor bezárkózok a szobámba és szinte már potyognak a könnyeim, és az jár a fejembe hogy miért érdemlem ezt:( Emlitette volt egy abortusza még 4 éve, és amikor elmondta én megértő voltam vele, nem azt csináltam h feláltam és otthagytam, mert tényleg tehettem volna azt is. Én mindenben kiállok érte, de ugy látszik őt nem hatja meg semmi:((( Tanácstalan vagyok. Ha szakítok vele akkor az nekem lesz rossz, meg nem akarom hogy ebből a hibából tanuljon és majd mással esetleg pont erre ügyeljen. Ha meg vele maradok akkor meg tuti hogy nem lesz jobb a helyzet:( Mi tévő legyek?:(((2010. febr. 3. 10:13
1/10 anonim válasza:
Prűd,önzö p.csa... Ne sértődj meg,de tényleg másnál kéne próbálkoznod. Olyan fiatal vagy még,találhatsz annyi jó nőt akik nem úgy viselkednek,mint 1 fa. Öreg hozzád és az is lehet,hogy rád unt. 21/L
2/10 anonim válasza:
Ha tudod, hogy semmi sem fog változni, de Te mégis másra vágysz, akkor miért erőltetnéd?? Szakíts, és keress olyan lányt, akivel egy hullámhosszon vagytok.
3/10 anonim válasza:
Ha nekem mondta volna, hogy keressek mást magamnak, már rég kosarat kapott volna, és lenne helyette egy normális párom. Szerintem már bocs, de te vagy a töketlen, hogy ezt tűröd, a sarkadra kéne állni, és megmondani neki, hogy ez így nem megy. Szerelem ide vagy oda, én nem hagynám, hogy irányítson engem. A párkapcsolat nem erről szól.
4/10 anonim válasza:
az emberek miért vannak olyan kapcsolatban elkötelezve,ahol nem is szeretik egymást?! ez nem az első és nem is az utolsó!?
5/10 A kérdező kommentje:
Pedig olyan rendben és jól indult minden.:( És mindig mondja a bnőm hogy ez legyen a legnagyobb problémám, meghogy gondolkodjak el miken problémázok és röhögjem ki magam:(
2010. febr. 3. 10:44
6/10 anonim válasza:
Itt az az eggyetlen gond, ő már nem igazán táplál érzelmeket feléd. Ennyi. Pont.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát ezen elkell gondolkodnom, tudom én vagyok a hülye de ugy érzem szeretem, meg néha ugyis érzem h semmi szükségem ilyen nőre:(
2010. febr. 3. 11:07
8/10 anonim válasza:
Végigolvasva a leírásodat szinte biztos vagyok benne, hogy mar nem szeret téged! Persze ezt nehéz lesz elfogadnod és beismerned de attól meg sajnos ez az igazság. Zard le ezt a kapcsolatot és keress egy aranyos, hozzad illő lányt akivel mindent megtudtok beszelni és megértitek egymást.
9/10 A kérdező kommentje:
Már ott tartunk hogy nagyon összevesztünk és ugy érzem ő sértődött be rám:( De nagyon rossz ez igy nekem, és nem akarom őt elvesziteni. Mi tévő legyek?:(
2010. febr. 5. 09:09
10/10 anonim válasza:
Szerintem ne keresd őt egy darabig. Engedd,hogy gondolkozzon, hogy érezze a hiányodat. Ha még érez irántad, akkor keresni fog, ha nem lépj tovább. Nehéz dolog, de meg kell tanulnod elengedni azt is akit szeretsz. Fedezz fel új dolgokat és persze lányokat, hidd el : rendes srác vagy, tudsz szeretni- az ilyen fiúk nem maradnak sokáig egyedül! Sok sikert 26l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!