Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak! Titeket zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Titeket zavarna ha a párotok a kapcsolat közben anorexiássá válna?

Figyelt kérdés

Miattatok, de ti ezt nem tudjátok, és a barátnőtök nem is vallaná be.

Csak feltűnne h egyre jobban látszódnak a bordái, naponta csak egyszer eszik, vagy annyiszor sem...

2014. dec. 23. 18:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Nektek próbálna megfelelni, mert olyanokat mondotok ami ilyen hatással van rá...."

Ezek után valószínű többször hevesen elnézést kérnék, és leülnék vele megbeszélni, hogy ez nem helyes, és próbálnék abban segíteni, hogy megoldást találjon. Ha már egyszer ráadásul én is csesztem volna el...

2014. dec. 23. 19:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapból nem mondok rá olyat. Nyílván, ha már járok vele, akkor tetszik.

Ha elkezdeni elhízni, akkor max megbeszélnénk, hogy sportoljon valamit, meg figyeljen rá oda mit eszik ( én is beszállnék, hogy könnyebb legyen), ha meg fogyna, akkor meg megállítanám h na most enni fogsz :D

Sok nő nem érti, hogy milyen szép is tud lenni, egy kicsit telt nő, csak követik a sok vacak modellt meg elcsontosodott kirakatdarabot.

( nem is rég néztem itt, ahogy abszolút szép, formás nőkre írtak ilyeneket, h lehetne sportosabb meg szerintük túl húsos... ilyenkor mindig elszomorodom, hogy az ilyen tökéletes testű nőket titulálják az ostobák túlsúlyosnak meg kövérnek.. )

2014. dec. 23. 19:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Egy normális kapcsolatban , 2 normális embernél ilyen nincs, hogy idáig fajul az ügy.

Egy értelmes pasi az észreveszi ezt sokkal korábban, és egy kapcsolatban ami 2 emberről szól ott a férfi segít a nőnek!

ennyi slussz passz vége!

2014. dec. 23. 19:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez mindenkit zavarna.. De miért lettél ilyen miatta ? Kritikus volt a testeddel szemben vagy mi? Akkor inkább dobjad. Magányos emberként megtanultam hogy mindig te leszel ott saját magadnak senki nem éri meg hogy kárt tegyél magadban miatta.
2014. dec. 23. 19:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Őszintén megmondva én miattam soha nem lenne anorexiás.

Azzal hogy nem kajál nem fog jobban kinézni. Max elvinném magammal sportolni meg normális kajára fognám.

Amúgy amíg odáig eljutna tuti lecseszném hogy miért nem eszik, és ha máshogy nem megmondanám neki hogy vagy eszik normálisan vagy otthagyom.

2014. dec. 23. 19:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Az anorexia szélén táncoló lány vagyok, nekem is a barátom szavai okozták. Nem tudja, hogy pontosan mi tett tönkre, annyit tud, hogy neki akarok tetszeni.

Nagyon nehezen viselte a mélypontot, szegény csak kiabált velem, nekem támadt, megtömött. A féltést és az aggódást láttam és látom még mindig rajta. Ha visszaesek, nem tudom mi lesz.

2014. dec. 26. 00:23
 17/18 Aladárkiss ***** válasza:
Nem zavarna elvinném orvoshoz. Mindent meg lehet oldani csak akarni kell!
2014. dec. 28. 19:46
 18/18 anonim ***** válasza:
.
2014. dec. 28. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!