Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek a jól tanuló lányokat kedvelitek?
hát lehet valamilyen százalékban igaz, de én csomó olyan lányt... hát talán még az ismertem is túlzás, mert nem személyesen, csak menő csaj volt és konkrétan 4-es, 5-ös jegyei voltak...
és van olyan csendes ember is, akinek meg gyengébb,, rossz jegyei vannak..
Nekem lány létemre az a tapasztalatom, hogy a fiúk nem szeretik hogy okos vagyok és jól tanulok.
Állandóan próbálkoznak aztán ha ez szóba jön és kiderül hogy nem vagyok abszolút hülye akkor feladják.
17L
Nekünk a jótanuló lányokat kedveljük
Bérlet(troll)
Jobban elviselek egy butácska lányt aki aranyos, mint aki kitűnő tanuló de flegma. Sőt aki flegma azt ki sem állhatom.
Amúgy mindegy csak külsőre legyen az estem, illetve legyen aranyos.
A legjobb barátom (aki lány) szín 5-ös és azt rámondani hogy "intelligens" nem valami ésszerű lenne.
Ő az a tipikusan szóról szóra bemagol mindent típus. De egyébként alapvető élethelyzetekben ami némi gondolkodást igényel elég gyengén teljesít.
Szóval az okosság és az intelligensség az nem azon múlik hogy ki hogy tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!