Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem visz sehova, nem is akar kimozdulni otthonról. Mit tehetek?
2 éve vagyunk együtt. Nem dolgozik, nem tanul. Szeretem őt, és nem akarom elveszíteni, de nekem szükségem van, hogy néha elmenjünk moziba, vagy beüljünk egyet vacsorázni, kikapcsolódjunk. Nem kell sokszor, de eddig még egyszer sem voltunk sehol. Kimegyünk sétálni, néha találkozunk a haverjaival és ennyi. Mostanában kezdem megoldani egyedül, és eljárkálok szórakozni, vagy utazni. Ilyenkor ő van megsértődve, pedig mindig elhívom őt is.
Valaki hasonló helyzetben?
18/L 21/F
próbáld fokozatosan rábeszélni őt a dolgokra.. először pl csak pizzázni, hátha megtetszik neki, aztán később nagyobb dolgokra is
sok sikert
nálunk ugyanez volt :/
aztán sokszor járkáltunk együtt a városban, meg ha néha kellett nekem valami, akkor általában elrontotta a kedvét, hogy hiába akarja nem tudná nekem megvenni akármilyen olcsó is, meg sokszor beszélgettünk, hogy mi lenne ha.. csak ugye pénz nem volt
végül egyik napról a másikra pénzt akart keresni, nézegettünk neki munkákat, bár kellett 2 hónap hogy összejöjjön valami
Kérdezőcsaj, anyyi biztos, hogy az a minimális elvárás egy párkapcsolatban hogy az illető vagy tanul vagy dolgozik állapotban legyen úgy általában.
Ha olyan mint amilyennek leírtad akkor egy lusta, idióta barom(fi).
És te vele maradsz, mert hülye vagy.
Később meg éhen döglik, és te vele együtt fogsz nélkülözni, remek kilátások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!