Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem tudja mit is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem tudja mit is akar vágyik a szabadságra de rámis. Mit tehetnék hogy rádöbbenjen hogy én fontosabb vagyok neki?

Figyelt kérdés
én 20éves fiu vagyok a barátnőm pedig 23. Nos ő messzebb lakik tőlem szóval hát összeköltöztünk. Nekem hátramaradtak a barátaim a családom mindenkim de nekem ő pontossan elég volt. Naszóval hazajöttem 1szer mint mindig pár napra. ő azt hazudta nekem h kicsit sokat ivott és lefekszik aludni. Közbe ő már otthon se volt mert a barátaival ment el bulizni. Szóval ugyebár ez kiderült. Megkérdeztem tőle h mért kellett hazudnia, nem történt volna semmi baj ha megmondja. Erre jött a válasz h ő ugyérzi nem megy neki a komoly kapcsolat, vagyis nem tudja mit akar. Ezért én hazaköltöztem. Aznapis hívott sokszor meg meg az utánnalévő napokbanis ez 4 napja történt csókkal váltunk el aztmondta h szeret de érezni akarja h kellek neki.3hónapig laktunk 1ütt.Sose voltak komoly problémáink nagyonjól elvoltunk nagyon szerettük egymást. én nagyon szeretem és vissza akarom kapni. Van erre esély? Van még vajon esélyem nála?.
2010. febr. 2. 23:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
tudom igazad van ,csak 1szerüen nagyon félek sajnálom h ekkora veréb vagyok de nagyon szeretem és félek attól h más lessz a végeredmény.annyira bizok benne h ujra 1üttleszünk de félek h nem...volt 1 elég komoly autóbalesetem és ő segitett talpra állni,elhitette velem azt h nem vagyok akkora nulla mint aminek gondolom magam,nem kellett neki soha az én pénzem ,tökéletesnek találom,számomra tökéletes,imádom és ezért félek nagyon,mert ha elvesztem akkor ővele 1ütt az érzéseimet is.engem az összes barátnőm átvágott vagy megcsalt vagy mind2ő.többet ezeket sose akarom átélni.
2010. febr. 4. 23:59
 12/15 A kérdező kommentje:
na jó itt állj!van olyan fiatal vagy idősebb köztünk aki nem a külsőségekre ad amikor ismerkedik? van ilyen? akinek rögtön a belső számít lehet az akármien görény bányarém szerencsétlen a másik, ha jó a lelke azonnal beleszeret, van ilyen?nézzétek meg tollas a hátam vagy valami ijen van rajtam?maradjunk annyiban h az ember elsőre a vizuális élmény alapján ítél,ha a csaj jó a pali jó akkor kell.így aztán az jár a legjobban aki nagyon jól nézki.mostanáig 20éves koromig a lányok mindig aztmondták legyünk barátok te olyan jólelkü olyan rendes fiu vagy.addig addig szivattak míg aztán tele lett a padlás most húztam 1 vonalat és aztmondtam jó innen nem tovább , mostantól ő táncoljon úgy ahogy én fütyülök és ez most nem azt jelenti h nem szeretem ,egyszerüen csak paraszt lettem,mert rájöttem arra hogy őneki az imponál ha 1 férfi magabiztos ,ha lekezelő , ha flegma akkor kell mert akkor édes a szőlő . elegem van, besokaltam már ettől az örökös nemtudom mit akarok dumától.nem?akkor majd rájössz anyukám...
2010. febr. 5. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát ezt az utolsó kommentet nem igazán értem,főleg az után a komment után,amit előtte írtál?Elmagyaráznád,hogy ennek most mi volt a lényege?(00:37-es)
2010. febr. 7. 23:51
 14/15 A kérdező kommentje:
sajnos már énse értem magam mert kicsit besokaltam már tőle..most követek 1 haditervet:D aztán meglátjuk majd mennyire válik be rosszabb már igazából nem lehet a helyzet.
2010. febr. 8. 08:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Miféle "haditervet"?:)
2010. febr. 9. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!