Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akivel le tudnam elni az eletem. Vagy aki nelkul nem tudom leelni?

Figyelt kérdés
A tortenet egyszeru:2 fiu az egyik biztonsagot nyujt minden szempontbol o az akivel mindenki el tudja kepzelni az eletet...a masik mar nem olyan biztonsagos nem biztosak az erzelemei,tavol van tollem...megis ugye rzem h nem tudnek nelkule elni..melyik a jo ut a boldogsaghoz?
2010. febr. 2. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Amelyik jobban szeret, mármint, intenzívebben, akinél magasabb a szerelem lángja. Azt válaszd.
2010. febr. 2. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Amelyikkel el tudod képzelni a jövődet, akiben meg tudsz bízni! A szerelem nem minden sajnos...
2010. febr. 2. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát itt megoszlanak a vélemények, mert sztem az az igazi, aki nélkül nem tudnál élni. Én is tudnék mondani olyan embert akivel le tudnám élni az életemet..aki megbízható, eltart, sat sat sat...de ők olyanok akik nélkül tunék élni...

Sztem válaszd azt aki nélkül nem tudnál élni!

2010. febr. 2. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem meg keress egy olyat,akiben minden megvan.
2010. febr. 8. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Akivel el tudod képzelni a jövőd.. a másik az egy ideig lessz csak ha őt választanád.. ne foglakozz azzal a rózsaszin köddel a szemed előtt válaszd azt amejkel eéled az életed mert ugyis hüséges leszel hozzá ha összeházasodsz .. mi a fontos hogy gyereked legyen és jövőd jelened és multad vagy hogy megvakartasdd a lukad? :)
2010. febr. 8. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az életedbe több olyan ember van akivel letudnád élni az életed,de kevés olyan aki nélkül nem. És lehet,hogy az sokkal rosszabb lenne,ha elveszítenél valakit,aki nélkül nem tudsz élni.... :(
2010. febr. 8. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a kettő közül az egyik olyan fontos számodra, hogy vállalod érte a várakozást/utazást és képes vagy úgy megölelni és a szemébe nézni a szakadó esőben, 2 fokban, hogy le se szarod az időt, mert vele vagy, akkor válaszd őt...
2010. febr. 8. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!