Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (részletek lent)
Van egy srác akivel elég jóban vagyok. Mindenki azt mondja teljesen úgy viselkedünk egymással mintha járnánk vagy bejönnénk egymásnak. Eleinte én tényleg csak barátnak tekintettem de most már többet érzek iránta. Aztán egyik nap a srác barátja rákérdezett hogy tetszik e nekem én meg azt válaszoltam hogy "nem mondom hogy nem de azt sem mondom nagyon tetszene". Erre a hülye barátja egyből megírja neki a srác persze egyből rámír. De már akkor másképp viselkedett. Nagyon tartok tőle hogy másképp fog kezelni és már nem lesz semmi. Bár a barátja először azt mondta hogy a srác kérdezi de utána mondta hogy nem csak ő kiváncs. Nem tudom mit tegyek..
15/L
=)
Hát figyi, ha jol kijöttök, sok a közös stb..meg több mint közömbös(kinézetre h teccik), akkor jöjj össze vele. Ugyis viselkedtek, akkor meg mire vártok?=D
Bár az utobbi tényleg fura, hogy 'De már akkor másképp viselkedett.' Ezt hogy érted? Mert a 'nem mondom hogy nem de azt sem mondom nagyon tetszene' arra következtetek, hogy negativabban..ami nem jo.=S
Ha ugyérzed, hogy vele tudsz lenni, még ha a külseje nem is teccik annyira, akkor tedd azt. És akár te is formálhatod, ha ruha, haj, arc(nem a szerkezet..=)) a nem annyira teccik.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!