Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogyha a barátom nem kísér haza tali után?
Itt lakik pár utcányira (30perces út), és szinte mindig én vagyok nála. Általában busszal járok be hozzá, és busszal járok haza tőle. A buszmegállóig mindig kikísér, de ha haza kéne kísérnie, mindig azt mondja, hívd el apudat"(kocsival). Mondtam neki már hogy ez nem így megy, és hogy én nem fogok hazasétálni egyedül a sötétben, de végül mindig ő nyer, és kihívom magamért apámat. Apám már megigunta, és én nekem sem esik jól, hogy nem képes hazakísérni... pedig visszafelé lenne busza, tehát egyedül nem is kéne sokat sétálnia. Mit tehetnék? Normális ez a a mai kapcsolatokban, hogy ennyire nem képes egy srác a barátnúőjéért??? 1hónapja járunk.
16/L
ja és amúgy most egészen addig azt várod majd el a pasidtól h míg össze nem költöztök mindig akárhonnan akármikor kísérjen téged haza?? azért ez nemegészen így működik...
milenne ha néha ő jönne át hozzátok, vagy milenne ha néha korábban jönnél el. cvmit azért teis tegyél már, ne mindent a pasitól várjál el.
másfél éve vagyok együtt a barátommal, 4km-re lakunk egymástól, busszal 7perc alatt ottvagyunk amásiknál.Az első 2-3hónapban engem is szinte mindig hazakísért, aztán mostanra már csak 1-2szer kísér haza. Persze mindig mondja h "haza szeretnélek kísérni", de van mikor én mondom neki, h most nemkell, mert tudom h ő is szeretne hamarabb hazaérni, és pihenni. :)
L/18
ígyvan a 21.53-as normális:D ott még ő ajánlja fel, h nemkell mindig hazakísérni.
nehogymár elvárd h folyamatosan minden 2. nap hazakísérgessen téged. van lábad, hameg félsz menj a világosban.
talán a barátodnak nincsen kedve gyalogolni veled fél órát, mikor ottvan a busz és esetleg felülhetnél rá.
látod már apádnak is elege van ebből h téged muszáj mindig mindenhova kísérgetni.
MENJ BUSSZAL!
hameg kilométerhiányod van, akkor gyalogolj a világosban.
sztem tök éárthető h a barátodnak semmi kedve este gyalogolni fél órát veled, mikor ott a busz azzal simán hazatudsz menni és nemfognak megerőszakolni a buszon.
akkor MENJ BUSSZAL!!!
na azzal éppen mi bajod lesz, már kíváncsian várom:D
amúgy hány éves a pasid? csak nem 19 vagy 20??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!