Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom miért de ez most nagyon fel erősödött bennem és nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Na a sztori a következő: én 21f ő 20L
Ő egyetemista és dolgozik
Én dolgozok és esti sulin érettségi
4,5 éve vagyunk ő 15 én 16 voltam mikor megismerkedtünk
Néha rám szokott jönni, hogy omg csak egy lánnyal voltam és leszek egész életemben, amivel semmi gond kivéve, hogy fiatal vagyok és a fiatalsagomat nem élem ki. Ilyenkor nagyon elgondolkozok milyen lehet más lányokkal a szex de rögtön eszembe jut párom és szarul is érzem magam. Megcsalni semmiképp sem akarom de nem tudom mi tevő legyek. Tudom, hogy ha vele maradok akkor örökké tart csak nem akarok 50 évesen arra ébredni, hogy ba*d ez nem érte meg vagy nem életem igazán. Valaki volt már hadonloban?
2014. dec. 21. 17:04
1/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem meg épp így jársz jól. Akik olyan jól kiélték magukat, azoknak néha terhes a tapasztalat, mert önkéntelenül hasonlítgatják a régi párjaikat az aktuálishoz. Meg bevillannak az embernek képek a régi párok arcáról szeretkezés közben. Nem túl jó. Hidd el, nem vesztesz semmit, sőt. Lehet, hogy 50 évesen tényleg ezt fogod érezni, de ez az érzés tévedés lesz. Más téves dolgokat is fogsz még érezni az életedben.
2/5 anonim válasza:
Volt, es mar valtott is.... Egyebkent szep dolog lenne.. de ebben az esetben idosebb korodra fog kijonni az " elni akarok statusz" es akkor fogsz eljarkalni... Nincs orok kapcsolat :)
4/5 anonim válasza:
Aztán ha mással ke.éltél, 50 évesen jössz rá, hogy eldobtad az igaz szerelmet egy p.nciért!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm első kettő.Hát akkor marad a szokásos majd elmulik előbb utóbb megoldás.
2014. dec. 21. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!