Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kell szégyenkeznie az alábbi helyzetben?
1: a nőnek akinek van pasija de ezt titkolva kikezdett egy sráccal aki fel akarja szedni mert tetszik neki a nő.
2: a nő barátnőjének akiről mindenki tudja h tetszik neki a srác bepróbálkozott nála de a srác visszautasította.
3: a srácnak mivel mindenki tudta h tetszik a 2-nak de ő az 1-nek kezdte csapni a szelet, ugy h közben van pasija.
Annak, aki a tetteit rossznak gondolja.
Szégyenkeznie akkor kell bárkinek is, ha olyan dolgot tett, amit ő személyesen rossznak ítél meg, nem pedig azért, amit rajta kívül álló dolgok tartanak annak. Ha egyik se tekinti ezt komolynak, akkor felesleges szégyellnie, hisz a szégyen a megbánás egyik formája és ugyan hogy lehetne olyasvalamit megbánni, amit nem gondolunk rossznak?
Jaj, még mindig ez a téma?
Csak az 1.-nek, mert van pasija, de próba szerencse alapon kipróbálja, hogy érdemes -e váltani a mostani jelentkezőre. Ha nem jó a mostani embere, akkor miért nem lép ki a kapcsolatból? Ha meg jó a mostani embere, akkor miért nem pattintja kapásból az új kiscsávót?
Miért kellene a barátnőnek szégyenkeznie? Mert van egy pasi, aki tetszik neki, de nem kölcsönös?
Miért kellene a pasinak szégyenkeznie? Ha nem tud a barátról, akkor pláne tiszta az ügy. Miért kellene a barátnővel "beérnie", ha neki nem ő tetszik, hanem a másik csaj?
Egy kapcsolat szerintem két ember kölcsönös vonzalmáról szól, és nem arról, hogy én a csaj itt vagyok, és odaadom magam, neked meg el kell fogadni, mert örülj hogy kapsz puncit.
A nagy sz.kavaró az, aki eltitkolja a kapcsolatát, és megnézi, hogy érdemes -e váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!